Wilt u parkeren op schiphol?

Schiphol is voor Nederland het hart van het internationale luchtverkeer, elke dag vertrekken er honderden vliegtuigen van zowel Nederlandse als internationale vliegmaatschappijen. Er zijn ook andere vliegvelden in Nederland zoals bijvoorbeeld in Eindhoven of Rotterdam, echter zijn deze luchthavens niet te vergelijken met het Amsterdamse Schiphol op het gebied van omvang en internationale bekendheid. Schiphol wordt door mensen uit het buitenland gezien als de voornaamste luchthaven in Nederland, en terecht. Schiphol is zo groot dat de luchthaven voor de overzichtelijkheid wordt verdeeld in Schiphol noord, Schiphol zuid, Schiphol oost en schiphol west. Zo is het voor veel mensen die met het openbaar vervoer naar schiphol gaan overzichtelijk aangezien ze dan handig kunnen weten waar ze moeten zijn, verschillende maatschappijen hebben namelijk verschillende terminals die relatief ver van elkaar af liggen. Voor veel mensen is het echter aantrekkelijker om met hun eigen auto naar schiphol te rijden. Ze hebben geen zin in onhandige scenario’s met veel bagage in een trein waarbij ze eventueel meerdere keren moeten overstappen. Daarnaast willen ze ook niet heel veel geld aan een taxi uitgeven. Echter is het voor mensen die met hun eigen auto gaan wel een nadeel dat ze deze auto vervolgens gedurende hun vakantie op schiphol moeten laten staan, en parkeren op schiphol is nog best een klus. Het is vaak moeilijk om een plekje te vinden en de prijzen kunnen hoog oplopen. Daarom kan de website schipholparkerendeze mensen helpen om zo goedkoop en efficiënt mogelijk bij schiphol te parkeren.

Parkeren op schiphol via schipholparkeren.nl

Op de website van schipholparkeren.nl kunt u de beste opties voor het parkeren op schiphol voor lange of korte termijn vergelijken. Ze bieden een overzicht van de verschillende bedrijven die voor verschillende prijzen parkeren op schiphol verzorgen. Een aantal van deze bedrijven zijn:

  • Schiphol parking, dit is de parkeerplaats op de luchthaven zelf, eigendom van schiphol zelf.
  • Parkfly.nl regelt ook parkeren op schiphol
  • Quick parking heeft ook parkeerplaatsen op en rondom schiphol tegen een goedkope prijs.
  • Buget valet zorgt ervoor dat uw auto wordt opgehaald en gebracht naar een parkeerplaats in de buurt van schiphol, na uw vakantie brengen ze uw auto netjes terug naar schiphol. De parkeerkosten op hun parkeerplaats zijn namelijk veel lager dan de kosten van schiphol zelf.
  • Voor the valet guys volgt hetzelfde principe voor parkeren op schiphol.

Eigen positieve ervaring met parkeren op Schiphol

Ik ging een tijdje geleden voor een langere tijd op vakantie waarvoor ik vertrok vanaf de luchthaven Schiphol. Van tevoren heb ik best een tijd zitten twijfelen over de vraag of ik het best met de auto, taxi of het openbaar vervoer kon gaan. Ik wilde het liefst met de auto gaan zodat ik alle spullen kwijt kon en alle kinderen kon vervoeren, echter maakte ik me wel zorgen over de hoge parkeerkosten omdat ik zo lang wegging. Dit zou namelijk betekenen dat mijn auto ook langer geparkeerd zou staan, wat mij veel geld zou kosten. Toen ik de website van schiphol parkeren vond kwam alles goed. Ik kon op voorhand de prijzen vergelijken en zo de beste optie uitkiezen.