Carriere motion appliance; een nieuwe en makkelijke orthodontie aanpak voor een afwijking van de beet

Als orthodontist komt u het misschien wel vaker tegen; een afwijking van de beet. Om patiënten met Klasse II of Klasse III te behandelen, vergt vaak veel tijd en het is zeer oncomfortabel voor de patiënt. Uiteraard is een ingreep noodzakelijk bij een afwijking van de beet, maar voor zowel de patiënt als voor u is het prettig als deze ingreep zo simpel en vlot mogelijk verloopt. Dit maakt het veel comfortabeler voor u en voor uw patiënt. Wilt u weten hoe dit kan? Met de nieuwe behandeling genaamd carriere motion appliance, kan je met een nieuwe techniek de behandeling comfortabeler, simpeler en tijd efficiënter maken voor jou en de patiënt. Met de carriere motion appliance kan u aan het begin van de behandeling de lastige situatie van de afwijking van de beet eenvoudiger maken. Hierdoor is het minder belastend voor het gebit en is het ook makkelijker schoon te houden, mede door de anatomische vorm van de carriere motion appliance. Tot dusver zijn de resultaten met de carriere motion appliance zeer excellent gebleken. Dit is een geweldige uitkomst, aangezien er met de carriere motion appliance zeer efficiënt gewerkt wordt. In tegenstelling tot de reguliere behandeling van Klasse II en III, bied de carriere motion appliance de patiënt ook de kans om te personaliseren, aangezien de carriere motion appliance wordt geleverd in verschillende kleuren. Is uw interesse gewekt en wilt u graag meer weten over deze nieuwe methode? U kunt een kijkje nemen op de website van Ortho Company https://ortho-company.nl/carriere-motion-appliance. Op deze website kunt u ook in de webshop de carriere motion appliance aanschaffen. Alle voordelen van dit nogmaals op een rijtje:

  • Vernieuwende behandeling
  • Comfortabeler
  • Tijd efficiënt
  • Simpeler

Overweeg daarom om dit product aan te schaffen en te ervaren hoe makkelijk een afwijking van de beet verholpen kan worden door deze nieuwe techniek te gebruiken.

Een makkelijkere behandeling met de carriere motion appliance

Evert is al jaren een orthodontist met zijn eigen praktijk. Regelmatig komt hij samen met collega’s om nieuwe ontwikkelingen binnen het vakgebied te bespreken. Hij noemde een uitdagende situatie van een patiënt met een afwijking van de beet. Hij vroeg zijn collega’s hoe hij deze afwijking het beste kon corrigeren toen een van zijn collega’s hem wees op de carriere motion appliance. Evert vond dit klinken als een interessante techniek en bestelde het product in de webshop van Otho Company. Evert vertelt: “ik was eerst een beetje sceptisch, omdat er zoveel werd beloofd over het product. Een Klasse II of Klasse III met een afwijking in de beet behandelen, is altijd een uitdaging en vergt veel tijd. Dat er dus een product zou zijn die deze behandeling zou versimpelen, moest ik dus nog maar zien. Ik heb aan mijn patiënt voorgesteld om deze nieuwe techniek te proberen en de patiënt ging hiermee akkoord. Ik moet toegeven dat ik versteld stond van de behandeling. Het is inderdaad zo dat met deze techniek de behandeling vanaf het begin vereenvoudigd. Hierdoor is mij en de patient veel tijd en discomfort bespaard gebleven. Ik sta versteld van de eenvoudigheid van de techniek en de excellente uitkomst van de behandeling. Ik kan deze techniek zeker aanbevelen aan collega’s.”

Meer informatie

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze nieuwe methode voor het aanpakken van een afwijking van de beet? Dan kunt u Ortho Company per telefoon bereiken van maandag tot en met donderdag tussen acht en half vijf en op vrijdag tot twaalf uur. Ook kunt u het contactformulier op de website invullen.