Dankzij conflictbemiddeling kan er vrede gesloten worden

Een zakelijk geschil tussen twee directeuren kan het einde van een bedrijf betekenen. Daarom kan conflictbemiddeling een uitermate belangrijke rol spelen. Wij van noort-advies.nl hebben van conflictbemiddeling ons werk gemaakt en kunnen u bij een tal aan problemen van dienst zijn. Conflictbemiddeling is zeker niet onze enige dienst. Zo helpen we u ook bij het bepalen van de waarde van een bedrijf zodat u een vraagprijs kunt opstellen of een goed bod kunt uitbrengen op een onderneming die u graag over zou willen nemen. Bij de beste bedrijven komen geschillen weleens voor. Het houdt u scherp, zorgt voor frisse nieuwe ideeën en u kunt uw zakenpartner, het bestuur of een concurrent ermee uitdagen. Maar als het enkel leidt tot problemen, ruzies die van kwaad tot erger gaan en misschien wel een onvermijdelijke verkoop, dan komt conflictbemiddeling door een extern bedrijf als geroepen. Bij ons werken adviseurs die dagelijks met conflictbemiddeling in de weer zijn. Naast het bepalen van de waarde van een bedrijf, het adviseren bij een overname of zelfs hulp bij de uiteindelijke verkoop van een onderneming is dit een van onze belangrijkste werkzaamheden. Uiteraard staat een professionele benadering voorop. U wilt serieus genomen worden en dat begrijpen we als geen ander. Maar dat betekent nog niet dat we het niet persoonlijk en individualistisch kunnen aanpakken. We nemen graag de tijd om u te leren kennen net als de rest van het bedrijf en uw ogenschijnlijk en hopelijk tijdelijke rivaal.

Zit u om conflictbemiddeling verlegen? Neem dan snel contact op

Samen met de concurrent gaan we met u rond de tafel zitten. Met wie hebt u eigenlijk een conflict?

  • Met familieleden vanwege een beoogde overname en de daarbij gepaarde jaloezie en ontevredenheid?
  • Met andere leden van het bestuur omdat u uw bedrijf wilt verkopen?
  • Vanwege een investering die u wilt maken maar die geblokkeerd wordt?
  • Of een totaal ander reden die echter wel tot conflictbemiddeling noopt?

In al deze gevallen is het inschakelen van een externe onafhankelijk bedrijf een slim idee. We geven immers objectief advies en laten ons niet leiden door emoties of de persoonlijke voorkeur van een partij. We staan open voor een tegengeluid en slaan liever een brug dan door ideeën direct af te schieten. Men wordt namelijk al snel onredelijk tijdens een ruzie en het kan zelfs het geval zijn dat u uw emoties niet langer in bedwang kunt houden. Dat mag nooit het geval zijn en daarom hopen wij van harte dat er een partij tot zinnen komt en ons om conflictbemiddeling inschakelt. Wij zijn de neutrale partij bij uitstek en hebben in het verleden zowel kleine ondernemingen als uitzonderlijk grote corporaties geholpen dankzij de uitstekende conflictbemiddeling die we aanbieden. Een vorm van bemiddelen dat we dankzij onze kennis en ervaring voor ieder bedrijf kunnen toepassen, binnen iedere sector. Uiteraard is het voor de rust en vrede te hopen dat dit nooit nodig zal zijn, maar mocht u met vele opvliegende mensen werken dan kan het waarschijnlijk geen kwaad om deze website in ieder geval even te bookmarken. U weet maar nooit wanneer conflictbemiddeling nodig zal zijn!

We bieden een keur aan zakelijke diensten aan

Naast conflictbemiddeling bieden we u aldus ook alle steun en advies aan van onze adviseurs tijdens de overname. Of u nu koop of verkoopt, u wilt dat al deze processen voorspoedig en eerlijk verlopen. U wilt dat de waardebepaling, zoals dat ook bij een taxatie van een koophuis gebeurt, oprecht verloopt zodat u weet wat u mag uitbrengen of verwachten. U wilt bij een familieovername geen scheve gezichten dus klim in de pen of bel met noort-advies!