Hier kunt u uw esta voor de Verenigde Staten aanvragen

Als u binnenkort van plan bent om naar de Verenigde Staten af te reizen, dan is het belangrijk om alvast over de juiste papieren te beschikken. Veel mensen weten niet dat zij voor het inreizen van de VS een speciaal visum nodig hebben. Gelukkig zijn de vliegmaatschappijen steeds schappelijker wanneer het gaat over het verstrekken van informatie over de esta, maar desondanks komen veel mensen nog altijd voor verrassingen te staan. Om dit in uw geval te voorkomen, willen wij u graag vertellen dat wij u aan een esta kunnen helpen. Wij leggen u in deze korte tekst graag even uit hoe wij dit voor u kunnen bewerkstelligen. Wij staan altijd voor u klaar om u te helpen en wij hopen daarom ook dat wij snel een keer iets van u zouden mogen horen wanneer u graag snel een esta zou willen aanvragen. Wij nodigen u allereerst van harte uit om onze site een keer te komen bekijken. U zult merken dat u bij ons zeer eenvoudig een visum kunt aanvragen, dus wij hopen dat wij u snel een keer op onze site zouden mogen verwelkomen. Het adres van onze site is Esta-Aanvragen.nl. Zoals de naam van onze site misschien al een beetje doet vermoeden, kunt u hier heel snel en eenvoudig een esta aanvragen. Wij hopen daarom ook dat wij u snel een keer van dienst zouden kunnen zijn. U kunt zichzelf namelijk een hoop problemen aan de grens besparen wanneer u op tijd uw zaken in orde heeft. Wij hopen daarom ook van harte dat wij u snel een keer op onze site zouden mogen ontvangen omdat wij u graag laten zien hoe snel en hoe eenvoudig u kunt regelen dat u de juiste documenten op zak heeft om zorgeloos te kunnen reizen.

Zorg dat u uw esta niet vergeet aan te vragen

Er zijn veel mensen die denken dat zij zo naar de VS kunnen reizen. Dat is in principe ook waar, Nederlanders worden maar zeer zelden geweigerd aan de grens, maar toch moet ook u aan de juiste eisen voldoen. Zo moet u dus bijvoorbeeld een esta hebben waarmee u het land mag binnen reizen. Wij nodigen u uit om snel een keer naar onze site te komen kijken om te bekijken wat wij u allemaal te bieden hebben. U zult merken dat wij u snel van dienst kunnen zijn. Bij ons duurt een aanvraag doorgaans ongeveer vierentwintig uur. Daarna krijgt u bericht van ons of uw esta is toegewezen of niet. Mocht de aanvraag zijn afgewezen, dan kunt u de aanvraag nogmaals indienen. Vaak gaat het hier namelijk om het ontbreken van belangrijke gegevens. Wij hopen daarom van harte dat wij u snel een keer op onze site zouden mogen verwelkomen. Wij laten u graag zien hoe eenvoudig u in het bezit kunt komen van de juiste documenten. Mocht u nog vragen hebben over de esta, dan kunt u deze ook altijd aan ons stellen. U kunt onze contactgegevens vinden op onze site. Aarzel dus vooral niet om ons even aan de mouw te trekken.

Wij kunnen uw documenten per post opsturen

Wanneer u nog wel even de tijd heeft voordat u vertrekt, kunt u ervoor kiezen om uw esta per post te laten opsturen. Kortom:

  • vraag uw benodigde reispapieren aan via Esta-Aanvragen.nl
  • met dit document kunt u 190 dagen in de VS verblijven
  • wij handelen uw aanvraag doorgaans binnen vierentwintig uur af

Wij hopen dat wij u voldoende informatie hebben kunnen verstrekken. Wij staan altijd voor u klaar om u te helpen.