Dankzij lean consulting leert u efficiënt werken

Bent u bekend met lean consulting? Het is een leermethode voor de managers van bedrijven. U kunt denken aan bedrijfsleiders maar ook aan teammanagers en floormanagers. Als u hier tijd en aandacht aan wilt besteden dan kunt u de leidinggevenden van uw team op cursus sturen. Maar dat kost geld en erg veel tijd. Want hoeveel certificaten hebben ze nu eigenlijk nodig? Mocht uw bedrijf door een transitie gaan dan kunt u natuurlijk ook lean consulting opvragen bij een gerenommeerd bedrijf bestaande uit personeel die al de hoogste graad van Lean bezitten. En dat is waar wij om de hoek kijken want bij Q Consult werken uitsluitend mensen die bekend zijn met lean consulting. Kijk voor meer informatie alvast op qcpp.nl want we leggen u daar uit wat wij zoal voor u kunnen betekenen. Wij stellen een team samen op basis van uw wensen en ook op basis van de grootte van het bedrijf dan wel de afdeling die aangepakt moet worden. Gaat het voortreffelijk? Dan helpen we u bij die verandering. Is er sprake van een aantal knelpunten? Dan kunnen we die snel detecteren en er samen met u voor zorgen dat deze problematiek uit de weg wordt geruimd. Al doende leert men en zo zal u dankzij lean consulting ook allerlei handige kneepjes leren die u later ook zonder ons hulp kunt toepassen. Is het niet voortreffelijk dat u dankzij lean consulting snel uw bedrijf een nieuwe era in kunt helpen?

Met onze lean consulting versoepelt u de processen

Het klinkt nogal theoretisch, strategisch en daardoor wellicht ingewikkeld. Al die Engelse termen die worden gebruikt net als termen als “procesversoepeling”, “verandermanagement” en “effectieve samenwerking”. In de praktijk komt het er op neer dat we er eens goed met uw team voor gaan zitten. We geven interessante presentaties waar nodig zodat iedere medewerker begrijpt wat er gaat gebeuren. We laten daarbij iedereen in zijn waarde want het is belangrijk dat iedere collega zich gewaardeerd voelt. In een bedrijfscultuur kan al snel stress ontstaan en dat mag niet de bedoeling zijn. Er moet ruimte zijn voor iedereen zodat men zijn talenten kan ontplooien en met ideeën op de proppen kan komen waar u als bedrijf echt iets aan hebt. Een dergelijke bedrijfscultus is ideaal voor een succesvolle onderneming. Beschouw uw werknemers als doelen, niet als het middel tot winst. Dit is dan ook een focus dat tijdens onze lean consulting in et middelpunt van de belangstelling komt te liggen. Het betekent niet dat we hard zullen optreden tegen mensen die er met de pet naar gooien, ook al moet u uiteindelijk ook naar uzelf kijken en u afvragen waarom die mensen niet gemotiveerd zijn. Zo blijkt keer op keer hoe belangrijk human resourcing is.

  • Het is niet meer dan logisch dat communicatie met onze experts op de eerste plaats staat. Zowel met u als met het personeel.
  • Een heldere en inzichtelijke analyse zal inzicht geven in de problematiek.
  • En uiteraard bieden we u de methodes aan waarmee u vooruitkomt en uw bedrijf gezond kunt maken.

Ons team bestaat uit zeer ervaren Scrum masters, coaches en Black Belts

Omdat u nu niet langer uw eigen personeel op cursus hoeft te sturen maar direct gebruik kunt maken van onze experts voor lean consulting blijft u erg veel tijd en geld bespaart. Vraag daarom vandaag nog naar de mogelijkheden en de voorwaarden door ons te mailen, te bellen of op een andere manier te bereiken. Ook via de sociale media waaronder YouTube vindt u interessante weetjes en u kunt zich ten slotte abonneren op de nieuwsbrief.