Zit u verlegen om mediation bij arbeidsconflict?

Een probleem bij u op kantoor, in het magazijn of op de winkelvloer met een collega kan een ramp zijn voor de sfeer. U voelt zich ongewenst, onbegrepen of nog erger en dat kan niet de bedoeling zijn. Iedereen moet zich op zijn werk betrokken en veilig voelen en dat kan niet als er sprake is van een conflict. Zoekt u daarom naar mediation bij arbeidsconflict? Dan kunt u wellicht eens op onze website verder lezen. Want wij bieden namelijk mediation bij arbeidsconflict aan voor iedere werkomgeving. Misschien gaat het zelf om een aantal groepen die niet met elkaar kunnen samenwerken. Dit komt gelukkig niet zo vaak voor. Doorgaans wordt mediation bij arbeidsconflict ingeroepen door een werkgever omdat er ruzie is tussen een aantal collega’s. Maar het is ook zeker niet ongebruikelijk dat er ruzie is binnen de hiërarchie. Een werknemer is het niet eens met een besluit van diens werkgever en daar valt misschien wel iets voor te zeggen. Wellicht volstaat een stevig gesprek tijdens deze mediation bij arbeidsconflict. Maar het komt ook regelmatig voor dat er een financiële compensatie tegenover moet staan. Bij agalef.nl bent u in ieder geval aan het juiste adres als u en een collega er niet mee uitkomen. Jullie kunnen niet door een deur, u gaat met stress, woede en verdriet naar huis en jullie ontlopen elkaar terwijl er juist sprake moet zijn van een goede samenwerking. Het bedrijf in zijn geheel kan daar ook zeker onder gaan lijden. Het werk loopt vertraging op en omstanders voelen zich tevens bedreigd. Bij een conflict hebben we dan ook regelmatig opgemerkt dat onschuldige omstanders, oftewel uw overige collega’s regelmatig hier de dupe van worden.

Een mediation bij arbeidsconflict kan wonderen doen voor de sfeer

U vindt ons kantoor in Valkenswaard dus u zult begrijpen dat wij hoofdzakelijk in Noord-Brabant, Limburg en Gelderland werken. Ook over de grens in Vlaanderen mag u op ons rekenen als mediation bij arbeidsconflict noodzakelijk is geworden. Laten we trouwens voorop stellen dat dit niets is om u voor te schamen. Het kan helemaal geen kwaad om een objectieve partij te vragen om dit conflict te beslechten. Wij laten beide partijen graag uitpraten, stellen een plan van aanpak op en kunnen er op een therapeutische basis voor zorgen dat ten eerste tijdens de mediation bij arbeidsconflict het probleem wordt opgelost. Ten tweede is het van belang dat het wordt bijgelegd zodat jullie weer op een lijn komen te zitten. Daarmee wordt er voorkomen dat er binnenkort weer een nieuw probleem ontstaat. Dit is immers de volwassen manier om met elkaar om te gaan. En ten derde willen we er ook voor zorgen dat omstanders hun zegje kunnen doen. Voorkom dergelijke problematiek in de toekomst, het zal enkel voor gemotiveerde mensen zorgen die hun taken met plezier uitvoeren. We bieden naast mediation bij arbeidsconflict allerlei vormen van therapie aan zoals:

  • Relatietherapie en gezinstherapie, dus binnen de privésfeer,
  • Stresshantering, mediation bij arbeidsconflict en begeleiding bij ziekteverzuim,
  • En ook niet onbelangrijk: hoe voorkomt men dat men een burn-out krijgt?

Wij zorgen ervoor dat geen enkele partij er bekaaid afkomt

Wilt u ons direct inschakelen voor mediation bij arbeidsconflict? Bent u eerst nog benieuwd naar de mogelijkheden en de kosten? Bel ons dan tijdens kantooruren even op of stuur een e-mail via bijvoorbeeld het contactformulier. U kunt ons zelfs volgen via de sociale media. Daar vindt u regelmatig interessante posts die u wellicht inspireren. Zijn er regelmatig aanvaringen in de privésfeer of op de werkvloer? Meldt u dan aan voor de workshop communicatie van een dag.