Dit bedrijf hielp ons met onze it recruitment

Ons bedrijf is altijd op zoek naar nieuwe krachten die ons it team kunnen ondersteunen. Het is echter heel moeilijk om de juiste mensen te vinden. Er zijn er veel die zich aanbieden, maar wij gaan alleen voor het beste en dat betekent dat wij altijd heel veel tijd kwijt waren aan het zoeken naar de juiste mensen. Vandaar dat wij op een gegeven moment zijn gaan kijken of wij misschien een bedrijf in de arm zouden kunnen nemen om de it recruitment voor ons op zich te kunnen nemen. Omdat wij namelijk zelf niet veel tijd hadden om de mensen te vinden die ons bedrijf nodig had, wilden wij graag iemand in de arm nemen die veel ervaring had met dergelijk recruitment. Wij zijn gaan googelen en op die manier kwamen wij terecht op de site van Aatop-Ict. Dit bedrijf is onder andere gespecialiseerd in it recruitment en dat was precies waar wij naar op zoek waren. Wij wilden ook met een bedrijf gaan samenwerken dat veel ervaring had in het veld en daarom sprak Aatop-Ict.nl ons ook aan omdat deze meer dan tien jaar ervaring heeft. Wij hebben daarom snel contact gelegd met de mensen van dit bedrijf om te vragen of zij ons konden helpen met onze it recruitment. Zij hadden momenteel nog veel ruimte voor nieuwe opdrachten, dus zij stonden ons graag bij om de it recruitment voor ons bedrijf te organiseren. Wij vonden dit erg prettig om te horen en wij hebben daarom snel een keer een afspraak gepland. Wij hebben al onze wensen op papier gezet en zijn met dit papier onder de arm naar het kantoor van dit bedrijf gegaan. Wij hadden ons voorgenomen om al onze wensen op tafel te leggen, in de veronderstelling dat dit een te perfecte kandidaat zou zijn om gevonden te worden. Tot onze grote verbazing is het de mensen van dit it recruitment echter gelukt om een geschikte kandidaat te vinden. Dat hadden wij werkelijk nooit verwacht.

Dit bedrijf is alles wat u nodig heeft voor it recruitment

Toen wij onze wensen op tafel hadden gelegd bij deze specialist op het gebied van it recruitment, kregen wij te horen dat zij de kans heel groot achtten dat zij ons konden helpen. Dat was voor ons een enorme meevaller want wij meenden dat wij torenhoge eisen hadden gesteld. Dat vertelde ons ook meteen dat wij met een professional in zee waren gegaan. Wij hoefden dan ook niet lang te wachten op het moment dat deze specialist op het vlak van it recruitment ons liet weten dat zij waarschijnlijk een aantal ideale kandidaten gevonden hadden. Wij konden in contact komen met deze mensen om te kijken of de it recruitment geslaagd was. Wij kunnen u vertellen dat dit zeer zeker het geval was; de mensen van Aatop-Ict.nl hebben ons heel goede kandidaten voorgesteld en wij hadden ons geen betere kandidaten kunnen wensen. Wij hadden in eerste instantie maar een persoon nodig, maar de it recruitment was zo goed dat wij beide kandidaten hebben aangenomen. Mocht u ook iemand zoeken voor uw it team, dan raad ik u de it recruitment van dit bedrijf zeer zeker aan.

Wij hebben de ideale kandidaat gevonden

Wij zijn heel tevreden over de samenwerking met dit bedrijf en wij zouden iedereen aanraden om met deze mensen in zee te gaan. Kortom:

  • wij zijn heel tevreden over de samenwerking
  • dit bedrijf heeft ons aan de juiste mensen geholpen
  • wij komen een volgende keer zeker weer naar dit bedrijf terug

Kijk voor meer informatie even op de site.