Zeer tevreden met Real Gen

Zeer tevreden met Real GenOnlangs heb ik via het bedrijf Real Gen een nieuwe website laten maken. Ik ben zo tevreden over het resultaat dat ik graag mijn ervaringen deel. Voor iedereen die binnen korte tijd een nieuwe site nodig heeft, kan ik de service van Real Gen zeker aanraden. Ik merk nu al de positieve gevolgen van de nieuwe online omgeving van mijn bedrijf. Het aantal klanten en daarmee ook het aantal verkopen is al toegenomen. Binnen enkele maanden heb ik al veel bezoekers voor de website gehad en het is ook duidelijk dat de uitstraling aantrekkelijk is omdat mensen besluiten rond te blijven kijken op de verschillende pagina’s. Ik heb de website laten maken voor mijn eigen klusbedrijf. Om genoeg klanten te kunnen bereiken is een site tegenwoordig cruciaal. Dankzij Real Gen heb ik dat snel kunnen realiseren. Hoewel ik al een internetpagina voor mijn onderneming had, was dat een gratis versie. Het was duidelijk dat er verandering nodig was. De oude site werd weinig bezocht en mensen bleven niet lang. Dit leverde vrijwel geen klanten op. Daardoor heb ik besloten om Real Gen te benaderen om te kijken hoe ik beter online vindbaar kon worden.

Dankzij Real Gen meer omzet

Vanaf het eerste contact met een medewerker van Real Gen voelde ik me gelijk om mijn gemak bij het bedrijf. Ik werd vriendelijk te woord gestaan en er werd echt naar me geluisterd. Voor de voorbereiding werd voldoende tijd en aandacht genomen. Ik kon mijn eigen wensen en eisen aangeven en er werd ook echt wat mee gedaan. Het resultaat is een bijzonder effectieve website. Sinds de site online is gegaan, heb ik:

  • Zowel eenmalige als vaste klanten erbij
  • Een veel beter idee van wat ik allemaal kan doen om mijn onderneming online bekendheid te geven
  • Nieuwe zakelijke contacten met wie ik samen kan werken en van wie ik nog meer kan leren. Je netwerk vergroten is altijd goed wanneer je je eigen onderneming hebt

Zoals je ziet ben ik erg tevreden met het werk dat Real Gen heeft geleverd. Ook nu ben ik nog een klant van het bedrijf, want websites moeten natuurlijk altijd onderhouden worden. Wanneer ik een probleem of vraag heb, kan ik ook altijd gebruikmaken van de support van Real Gen. Daarnaast wordt er zo nu en dan wat geoptimaliseerd of bijgewerkt. Zo weet ik ook zeker dat mijn site goed blijft functioneren zodat het het gewenste resultaat zal hebben.

Erg prettige samenwerking

Bij Real Gen voel je je niet echt een klant. Er wordt niet op je neergekeken en je wordt zeker niet gezien als een nummertje. In plaats daarvan is er altijd open communicatie en voel je je als gelijke met de medewerkers. Dit zorgt voor een zeer prettige werksfeer. Bovendien kan er snel en efficiënt gewerkt worden zodat er snel resultaat is. Ook om die reden kan ik Real Gen zeker aanraden. Je zult je direct thuis voelen bij het bedrijf. Naast goede prijzen en kwalitatieve producten is fijne service ook belangrijk. Heb je interesse gekregen in het bedrijf? Neem dan direct een kijkje op Realgen-marketing.nl. Daar kun je meer over het bedrijf te weten komen. Ook kun je ervaringen van andere klanten lezen. Verder is er natuurlijk te zien voor welke diensten je allemaal bij het internetbedrijf terecht kunt. Naast het maken van nieuwe websites doet het bedrijf nog veel meer. Ook zaken als SEO (Search Engine Optimization) worden aangeboden. Voor alles wat je nodig hebt voor je online bedrijfsomgeving kun je Real Gen inhuren. Ik ben blij dat ik het bedrijf gevonden heb en hoop dat het jou net zo zal bevallen.