Een automatische stofzuiger is ideaal voor mensen die niet van schoonmaken houden

  • 35 Watt, dus een uiterst sterke machine voor een dergelijke kleine automatische stofzuiger,
  • Het produceert nooit meer dan 60 decibel en dat is bij uitzonderingen. Kortom: een uiterst geluidsstille machine,
  • En de accu gaat 100 tot 120 minuten mee waarna de automatische stofzuiger teruggaat naar zijn oplaadpunt.

U hebt met de automatische stofzuiger een fantastisch alternatief in uw handen. Het is snel op te bergen, heeft en mooi design, valt nauwelijks op en neemt maar weinig ruimte in beslag. En dat is natuurlijk in scherp contrast met de stofzuiger die u op dit moment gebruikt. Zeg daarnaast ook maar gedag tegen vieze stofzuigerzakken die u moet vervangen om de twee maanden. Niets van dat al want u kunt deze automatische stofzuiger gewoon boven uw vuilnisbak houden als het aangeeft dat het vol is geraakt. Doe dit regelmatig zodat de automatische stofzuiger niet overvol en verstopt raakt en u zult verder nauwelijks onderhoud hebben aan deze volautomatische schoonmaakoplossing. Het is geschikt voor kantoren, voor woonkamers, slaapkamers en uw entreehal. En op shop.blaupunktrobotics.eu kunt u diverse hypermoderne modellen van dit gerenommeerde Duitse merk bekijken en vervolgens bestellen. U zult zien dat de prijzen heel erg meevallen. Er is binnen ieders budget vast en zeker wel een plekje vrij voor een mooie automatische stofzuiger. Het is ten eerste de investering meer dan waard en ten tweede bent u bij ons absoluut geen dief van de portemonnee.

De automatische stofzuiger werkt volautomatisch, u hoeft het alleen op de juiste plek te zetten

Een automatische stofzuiger biedt dus heel wat mogelijkheden. U hebt meer tijd over om de rest van uw huis schoon te maken en u kunt het iedere dag zijn gang laten gaan terwijl u naar uw werk gaat of een boodschap doet. Het heeft geen toezicht nodig en kan op iedere gewenste oppervlakte gebruikt worden. Het is natuurlijk wel aan te sturen. Dat doet u door de bijgeleverde afstandsbediening te hanteren of door de app op uw smartphone of tablet te gebruiken. Die kunt u uiteraard gratis downloaden en installeren. Het bevat over slimme sensor technologie zodat het alle hoeken en het gehele oppervlakte reinigt. Zijn er randjes waar de automatische stofzuiger vanaf zou kunnen vallen? Maakt u zich vooral niet druk want het is ook nog eens uitgerust met een intelligente valpreventie. Het bevat overigens een dubbele filter zodat het stof en mijt extra goed opvangt en filtert. En dat maakt deze robotstofzuiger zo geliefd bij mensen met allergieën. Zij maken hun huis immers relatief nog vaker schoon dan andere mensen zonder huismijtallergie of hooikoorts. Op de site ziet u diverse afbeeldingen van het product en u kunt het ook direct in actie zien door de filmpjes te bekijken.

Na gebruik laat het zichzelf op en kunt u het eenvoudig reinigen

Het moge nu wel duidelijk zijn dat een automatische stofzuiger eigenlijk alleen maar voordelen kent. Natuurlijk, het kan trappen en andere verhogingen nog niet schoonmaken dus in die zin kan het geen kwaad om uw oude stofzuiger te houden. Hoewel u dat ook met een bezem of een dweil kunt schoonmaken. Afijn, hebt u ervoor gekozen om de automatische stofzuiger te kopen? vul dan direct uw gegevens op de website in en betaal via iDEAL, PayPal, creditcard of een andere digitale methode. U krijgt van ons een bevestiging en laten het u tevens weten als de reiniger uw kant op komt. U kunt het trouwens na het stofzuigen uitrusten met een dweil zodat u de vloer weer mooi kunt laten glanzen!

Lees meer…