Een zwaar belastbare installatievloer bestelt u hier

Bent u op zoek naar een installatievloer op maat? Kijk dan snel op systemfloortechnics.nl bij het kopje “producten” naar de installatievloer die wij op maat kunnen maken. Voor iedere kantoorruimte, de werkkamer van de systeembeheerder maar ook voor tijdelijke ruimtes kan een installatievloer ideaal zijn. Het is een verhoging van de vloer die u dankzij onze unieke systeem in hoogte kunt verstellen. Dat maakt deze installatievloer zelfs voor een LAN-party subliem. Maar dan is het doorgaans niet nodig om zover te gaan. In kantoren waar vele computers en laptops continu aanstaan hebt u te maken met een keur aan kabels. Denk aan stroomkabels, internetkabels en alle kabels die machines met elkaar verbinden. Omdat die kabels netjes weggewerkt moeten worden onder de vloer kunt u aldus een installatievloer gebruiken. De platen zijn eenvoudig te verwijderen als er kabels verlegd of aangelegd moeten worden en de installatievloer is vervolgens te bedekken met een mooi tapijtje. Niemand heeft er meer last van en niemand kan nog struikelen over loshangende en losliggende kabels. Dat maakt de werkvloer dientengevolge ook een stuk veiliger en meer ergonomisch. Maar niet alleen voor een computerruimte is de installatievloer een slimme vinding, er zijn tal van redenen om voor dit type vloer te kiezen. Ook daar willen we het graag met u over hebben in de rest van deze tekst. Overigens kunt u niet enkel voor deze vloer bij ons terecht. Zo maken we onder andere ook vloer- & ventilatiepanelen en allerlei accessoires en onderdelen.

De installatievloer is onmisbaar in iedere computerruimte

De installatievloer kan door ons bij u op kantoor aangelegd worden maar u mag dit ook zelf doen. Het is in ieder geval handig om toe te kijken zodat u in de toekomst zelf eens kunt aanpassen. Een installatievloer hoeft u aldus niet alleen maar te gebruiken in de computerruimte en de kantoorruimtes van bijvoorbeeld een callcenter. Het zijn ook ideale vloeren om te gebruiken als:

  • Platforms offshore en in de scheepvaart,
  • Om er tijdelijke tribunes van te bouwen. Zo vindt u dergelijke tribunes vaak bij tijdelijke evenementen zoals sportevenementen, festivals in parken of tijdens een theaterfestival in een grote stad,
  • Ook voor LS-, MS-, HS- & MCC ruimtes is de installatievloer de beste oplossing.

U leest het, dit multifunctionele product is wellicht ook voor u een perfecte oplossing. Dat kan voor een korte termijn gelden maar in het geval van een computerruimte ook zeker voor de langere termijn. Het is overigens uit te breiden met diverse onderdelen om het u gemakkelijker te maken. Denk aan hellingbanen, leuningen, trappen of reservevelden. Ook dergelijke onderdelen maken we voor u op maat. Mocht u geïnteresseerd zijn dan is het verstandig om ons te bellen of te mailen. U kunt het aantal oppervlakte doorgeven, het doel en andere afmetingen. Dan stellen we spoedig een vrijblijvende offerte voor u op. Pas als u daar akkoord mee gaat zullen we tot levering en eventuele montage overgaan.

Vanaf nu struikelt u nooit meer over losliggende kabels

U kunt online direct een offerteaanvraag invullen maar u kunt ook eerst even bellen of mailen. Onze klantenservice staat vanzelfsprekend voor u klaar. Wilt u er trouwens graag even over praten op ons kantoor? Dan maken we graag een afspraak met u zodat we u spoedig kunnen verwelkomen in Doetinchem. Daar kunt u de diverse producten ook direct met eigen ogen bekijken. Ten slotte willen we u nog wijzen op onze nieuwspagina waar we u graag van alles laten weten over deze vloeren en waar we zoal projecten hebben gerealiseerd. Vergeet ons dus niet toe te voegen aan uw favoriete sites systemfloortechnics.nl!