Glasbewassing in Gorinchem

Glasbewassing in GorinchemIk heb al bijna zes jaar een restaurant in Gorinchem. Vroeger heb ik hier een aantal jaar als manager gewerkt en ik vond het altijd een fijn restaurant. Na een paar jaar wilde de eigenaar het restaurant verkopen. Ik liep toen al een tijdje rond met het idee om zelf een restaurant te beginnen, maar vond het altijd een erg grote stap. Voor een restaurant zijn een aantal dingen erg belangrijk, natuurlijk het eten, maar ook de locatie. Dit restaurant ligt op een erg goede locatie en daarom loper er al veel mensen langs. Ik had meteen interesse toen ik hoorde dat het restaurant te koop kwam. De eigenaar wilde graag een goede prijs krijgen, maar wilde ook graag dat het goed beheert zou worden. Daarom kreeg ik de voorkeur om het te kopen. Ik moest wel eerst mijn vriendin overtuigen, want zo een grote beslissing maak je niet zomaar. Gelukkig begreep mijn vriendin, dat dit toch een beetje mijn droom was en ze steunde mij. De bank werkte mee met de aankoop en we hadden een klein budget, om het een en ander te veranderen. Ik kon de meest noodzakelijke dingen aanpassen en daarna moesten we geld opzij zetten voor meer veranderingen. Een paar maanden geleden hadden we eindelijk een mooi budget en hebben we meer dingen kunnen vernieuwen. We hebben het terras flink opgeknapt en hebben nu glazen wanden. Op die manier zitten mensen wel buiten, maar hebben ze iets meer privacy en worden ze meer beschermt van geluid van buitenaf. Voor ons is het ook fijn, want we hebben zo wat meer overzicht. Van te voren hadden we niet zo nagedacht over de glasbewassing in Gorinchem. We maakten de ramen voornamelijk zelf schoon, maar hadden toen ook niet zoveel ramen. Nu hebben we meer glas en mensen zien de glazen wanden als eerste als ze aankomen lopen. Daarom is het belangrijk dat we de glasbewassing in Gorinchem goed geregeld hebben.      

Spencer Cleaning doet onze glasbewassing in Gorinchem

Ik zocht naar bedrijven die konden helpen met glasbewassing in Gorinchem en al snel had ik er een aantal gevonden. Al deze bedrijven vroeg ik om een offerte en bij welke bedrijven ze al de glasbewassing in Gorinchem deden. Voor mij kwam toen spencercleaning.nl het beste naar voren. Ze konden meteen advies geven over hoe ze het beste de ramen konden schoonmaken en hoe vaak ze moeten langskomen. Daarnaast hadden ze een goede prijs en al andere klanten in de omgeving. Ik besloot om ze in te huren om het resultaat te zien. De eerste keer was ik meteen erg tevreden over het resultaat. Ze hadden netjes van te voren aangegeven wanneer ze zouden komen en de glazenwasser was erg vriendelijk. Wij hebben nu veel glas, maar hij werkte hard door en was snel klaar. De ramen en glazen wanden zagen er perfect uit, er waren geen strepen en vlekken te zien. Na deze test besloot ik om verder te gaan met Spencer Cleaning voor de glasbewassing in Gorinchem.

Altijd goed werk

We hebben afgesproken dat er een glazenwasser van Spencer Cleaning meerdere keren per jaar langskomt. Ze zijn nu verschillende keren geweest en elke keer zijn de ramen perfect. Ik ben erg blij dat ik de glasbewassing in Gorinchem door dit bedrijf laat doen. Klanten zien direct prachtige ramen als ze komen aanlopen. De glasbewassing in Gorinchem kan je aan Spencer Cleaning toevertrouwen

  • De glazenwassers zijn erg vriendelijk
  • De ramen en het glas is elke keer streeploos en perfect schoon
  • Ze hebben een goede prijs
  • Ze kunnen periodiek langskomen