Een aanbouw aan onze woning

Afgelopen maand hebben we een aanbouw aan onze woning laten doen. We waren al een tijdje aan het twijfelen over een aanbouw, of verhuizen, en kozen uiteindelijk voor de aanbouw. Toen mijn vrouw en ik het huis kochten was het groot genoeg, maar ondertussen hebben we twee kinderen. Nu is mijn vrouw in verwachting van ons derde kindje, waardoor we begonnen te twijfelen tussen verhuizen en een aanbouw aan de woning. We hebben boven drie slaapkamers eentje voor ons en twee voor de kinderen, maar we weten dat het over een tijdje erg druk in huis wordt. Bovendien zie ik dat het steeds slechter gaat met mijn moeder, ze heeft een slechte heup en gaat langzaam achteruit. Lopen wordt steeds moeilijker voor haar. Ik heb het liefste dat ze bij ons komt wonen, maar ik weet dat het erg druk wordt in huis. Ik heb het al een aantal keren met mijn vrouw erover gehad en ze staat er voor open. Maar ik weet dat het met een kleine baby erbij extra druk is. Wellicht dat mijn moeder met een aantal dingen kan helpen, maar zij heeft ook verzorging nodig. Met onze kleine opkomst en eventueel mijn moeder in huis, leek een aanbouw de beste keuze. We wonen op een erg mooie locatie in het centrum van de stad. We hebben veel winkels in de buurt en de school van de kinderen is een aantal straten verderop. Een aanbouw aan de woning kost niet zo veel geld en ideaal voor mijn moeder. Het idee is om van de aanbouw een extra kamer te maken. Als mijn moeder in huis komt, dan kan ze hier slapen, dat is gemakkelijker dan elke keer de trap op.

verstijlentotaalbouw.nl deed de aanbouw aan de woning

Voor de aanbouw aan de woning hadden we contact opgenomen met een aantal bedrijven in de buurt. We wilden graag een bedrijf dat de hele klus kon doen en het liefste niet te veel uitgeven. We wilden bijvoorbeeld ook nieuwe kozijnen in de aanbouw laten plaatsen. Veel bedrijven konden helpen met de aanbouw, maar niet met de hele klus. Een van de bedrijven dat wel alles kon uitvoeren was Verstijlen Totaalbouw. Ik vond dit bedrijf via hun website verstijlentotaalbouw.nl. Het voordeel van Verstijlen Totaalbouw was dat ze alles konden doen, ze een goede prijs hadden en het contact erg goed met ze was. Ze hadden een van de laagste prijzen van alle bouwbedrijven en dachten meteen met ons mee. Ze begrepen goed wat we in gedachten hadden en kwamen met goede oplossingen. Ik wilde graag dat alles zo veel mogelijk op een niveau zou zijn, zodat mijn moeder gemakkelijk kan rondlopen. Hiervoor moesten er een aantal aanpassingen in de tuin worden gemaakt, maar dit wist Verstijlen Totaalbouw goed op te lossen in hun voorstel. Mijn vrouw en ik hoefden er niet lang over na te denken en kozen voor Verstijlen Totaalbouw voor de aanbouw aan de woning.   

Een prachtige aanbouw

Twee weken geleden is de aanbouw aan de woning geplaatst. Het was een flinke klus, want er moesten veel aanpassingen worden gemaakt. Nu hebben we een extra kamer die we in de toekomst goed kunnen gebruiken. Indien mijn moeder bij ons komt wonen, dan is de aanbouw al geschikt voor haar en anders gaat een van de kinderen hier slapen. Wij raden Verstijlen Totaalbouw aan voor een aanbouw aan een woning

  • Ze konden de aanbouw doen voor een zeer scherpe prijs
  • Het contact was erg fijn en ze kwamen met goede voorstellen
  • De aanbouw ziet er erg mooi uit
  • Door de aanbouw hebben we veel meer ruimte