Heeft u een noodafsluiting nodig?

Een paar weken geleden werd ik ineens uit bed gebeld dat het alarm van ons bedrijf midden in de nacht was afgegaan en dat er waarschijnlijk iets aan de hand was. De beveiliging was al bij het pand geweest en zij hadden al gezien dat iemand had willen inbreken door de deur te forceren, maar dat toen het alarm was afgegaan en dat er niets gestolen was. Het was dus wel zo dat de deur nu open stond en dat was niet echt iets waar ik warm van werd in de positieve zin. Een inbreker die weet dat de deur van een pand niet meer dicht kan, zal zeer zeker terugkomen. Vandaar dat ik ben gaan kijken of ik iemand kon vinden die mij aan een noodafsluiting kon helpen. Ik wilde graag met een bedrijf werken dat mij meteen een noodafsluiting kon leveren en daarom ben ik maar even gaan kijken welke mensen ik kon vragen om een noodafsluiting op onze deur aan te brengen. Het moest namelijk wel zo zijn dat wij de deur nog konden gebruiken. Wij hebben daarom gekeken wie wij moesten vragen en wij hebben toen de site slotenmaker-holland.nl gevonden. Deze site heeft alles wat je hoopt te vinden wanneer je mensen zoekt die een noodafsluiting voor je kunnen aanbrengen. Ik heb gemerkt dat wanneer je hier gaat kijken naar de mogelijkheden, je heel veel opties kunt vinden. Deze mensen hebben er alles aan gedaan om te zorgen dat goed geholpen kunt worden en het was voor mij dan ook prettig om te merken dat deze mensen ons zelfs midden in de nacht konden helpen om een noodafsluiting aan te brengen. Ik heb daarom ook gelijk even contact met deze mensen opgenomen om te horen wat zij voor mij konden betekenen. Ik kreeg te horen dat zij meteen langs konden komen om een noodafsluiting aan te brengen want zij snapten natuurlijk ook dat wij de deur van ons pand niet in het holst van de nacht gewoon maar open konden laten staan. Ik was blij om te horen dat zij meteen langs konden komen en niet veel later was er al iemand voor mij aan de slag met het aanbrengen van de noodafsluiting. 

De noodafsluiting werd meteen aangebracht

Wij hebben gemerkt dat wanneer je de mensen van slotenmaker-holland.nl inschakelt om een noodafsluiting aan te brengen, je er zeker van kunt zijn dat je snel geholpen wordt, dat je een goede noodafsluiting aangeboden krijgt en dat je niet bang hoeft te zijn dat je een torenhoge factuur hoeft te betalen. Ik ben daarom blij dat ik deze mensen gevonden heb want zonder hen had ik denk ik niet zo’n goede noodafsluiting kunnen regelen in het midden van de nacht. 

Wilt u ook uw slot laten repareren? 

Mocht u ook een kapot slot hebben, dan kunt u altijd even:

  • Naar de site slotenmaker-holland.nl surfen 
  • Bekijken wat deze mensen u te bieden hebben 
  • Een afspraak maken zodat u snel geholpen kunt worden 

Ik ben deze mensen erg dankbaar voor de zeer goede service die zij geboden hebben.