Ik kreeg plotseling ontslag op staande voet

Ik kreeg plotseling ontslag op staande voetDe afgelopen jaren is de sfeer bij ons op het werk er niet beter op geworden. De zaken gingen namelijk steeds slechter en onze manager kon daar niet goed mee omgaan. Zoals het spreekwoord al zegt, gaat een kat die in het nauw komt, rare sprongen maken. Onze manager begon de druk op ons heel erg op te voeren omdat hij meende dat het aan ons arbeidsethos lag dat de zaken niet zo goed meer gingen. De personeelsleden dachten hier echter heel ander over. Het was namelijk bij iedereen bekend dat onze manager heel slecht was in de communicatie naar de klant. Dat zorgde bij ons vaak voor klachten omdat hij zijn werk niet goed uitvoerde. Wij konden weliswaar werken wat we wilden, dit veranderde niets aan het feit dat onze manager vaak niet eens de helft van zijn werk goed kon doen. De spanning nam daarom steeds meer toe op het werk en op een gegeven moment maakte deze manager het zo bont dat meerdere mensen ontslag op staande voet kregen. Ik had even hoop dat ik de dans nog kon ontspringen, maar uiteindelijk kreeg ook ik ontslag op staande voet. Dat was heel vervelend want ik ben al op leeftijd en voor mij is het heel erg moeilijk om nog ergens een baan te kunnen vinden. De enige mogelijkheid die ik had, was dat ik mijn ontslag op staande voet zou gaan aanvechten. Aangezien ik zeker wist dat ik in mijn recht stond, maar niet wist hoe ik mijn baas moest aanpakken, ben ik hulp gaan zoeken voor mensen die ontslag op staande voet hadden gekregen. Ik had ook heel weinig geld om bij een advocatenkantoor aan te kloppen, dus leek het mij goed om een instantie in te schakelen toen ik ontslag op staande voet had gekregen. Dat was een van de beste dingen die ik ooit gedaan heb.

Via SociaalVerhaal.nl vocht ik mijn ontslag op staande voet aan

Ik ben op het internet gaan kijken wat je moet doen als je weinig geld hebt en wanneer je ontslag op staande voet hebt gekregen. Heel veel van de reguliere functies vielen namelijk meteen af omdat je daar veel geld voor nodig hebt. Ik was daarom ook blij dat ik uiteindelijk de site SociaalVerhaal vond. Deze site is gemaakt voor mensen die op welke wijze dan ook menen dat hen onrecht is aangedaan. Ik heb met veel plezier de informatie op deze site doorgenomen en ik las dat wanneer je ontslag op staande voet had gekregen, je hier terecht kunt om advies in te winnen. Ik heb daarom meteen contact opgenomen met deze mensen en ik heb hen verteld dat ik ontslag op staande voet had gekregen. Mij werd meteen verteld dat dit bijna zeker onrechtmatig gedaan was en dat ik dit zeer zeker kon aanvechten. Sterker nog, ik zou een heel goede kans maken wanneer ik een zaak zou aanspannen. Dat heb ik daarom gedaan en dat heeft mij heel veel goeds gebracht.

Ik heb mijn oude baan weer terug

Toen ik mijn baas op de hoogte had gebracht van het feit dat ik een zaak tegen hem zou gaan aanspannen, kneep hij hem flink. Hij voelde denk ik ook wel dat mijn ontslag op staande voet ongegrond was. Dat zorgde ervoor dat hij mijn ontslag heeft teruggedraaid. Kortom:

  • ik ben de mensen van SociaalVerhaal.nl heel erg dankbaar
  • hier kon ik juridisch advies inwinnen om een zaak te kunnen beginnen
  • dankzij SociaalVerhaal.nl heb ik mijn baan weten te behouden

Meer weten? Kijk dan vandaag nog even op de site van SociaalVerhaal.nl.