Interim manager

Interim managerIs het voor jouw organisatie tijd om de boel te vernieuwen en zoek je daar een interim manager voor die deze processen in gang kan zetten en organiseren. EC&S Interim management consultancy is gespecialiseerd in het veranderen van bedrijfsprocessen en hebben hiervoor de beste professionals beschikbaar. Door iemand van buiten de organisatie bij veranderingen te betrekken, zorg je juist voor een frisse kijk op de organisatie. Zo’n nieuwe blik kan juist een verbeterende werking hebben. Juist omdat deze persoon niet teveel beïnvloed is door de oude manier van werken en gang van zaken. Een interim manager die nieuw is, weet door ervaring en kennis hoe een organisatie zo te vernieuwen om zo toekomstbestendig te worden. Tenslotte is dat het doel van iedere organisatie: om zo lang en succesvol mogelijk te blijven bestaan. Belangrijk hiervoor is dat de huidige processen de moderne ontwikkelingen in de maatschappij bij kunnen houden. De interim manager van EC&S gaat hiermee graag aan de slag. Bezoek de website ecens.nl om meer informatie te lezen over het interim management die zij voor organisaties inzetten. Via deze website kan je in contact komen met dit bedrijf in Roosendaal en de eerste stap te zetten naar de verandering van jouw bedrijf.

Interim manager, de weg naar verbetering

Om altijd de economische ontwikkelingen bij te houden, is het belangrijk om bedrijfsprocessen hier eens in de zoveel tijd op aan te passen. Een interim manager van EC&S brengt dit bij een bedrijf tot stand door het lean principe toe te passen. Steeds meer bedrijven gebruiken Lean om veranderingen in te voeren. Een van de redenen is om uit te zoeken wat de verspillingen zijn bij de huidige processen. Door deze in kaart te brengen en vervolgens te verwijderen, kom je tot een nieuwe samenstelling van de procedures. Een interim manager weet dit niet alleen in kaart te brengen, maar ook duidelijk te maken waarom de vernieuwingen wel efficiënter zijn voor een organisatie. Deze veranderingen worden dusdanig vormgegeven dat er sprake is van verbeteringen op het gebied van kwaliteit, productiviteit en de doorlooptijd. Hierbij worden ook de medewerkers betrokken die hier mee te maken hebben. Mede omdat de betrokken team ook in staat moeten zij op de nieuwe wijze de productie uit te kunnen voeren. Alleen als dit voor de mensen werkbaar is, kan het verbeterde resultaat bereikt worden.

Breng de ervaring in huis

EC&S zet de interim manager bij jouw organisatie neer die beschikt over voldoende ervaring om de juiste veranderingen in gang te zetten. Een interim manager van EC&S heeft ervaring in:

  • Onderdeel zijn van het managementteam en de verantwoordelijkheid te dragen voor logistieke activiteiten;
  • Is specialist in de Lean principes Lean Manufacturing en Value Based Six Sigma;
  • Het aansturen van medewerkers;
  • Vormgeven en verbeteren van het Management Informatie Systeem;
  • Budgetbewaking;

De aanpak zal helemaal aansluiten bij de behoeften van uw organisatie. Daarom zal er uiteraard een eerste gesprek plaatsvinden om de doelstelling en probleemomschrijving duidelijk te krijgen. Alleen met een goed doel voor ogen, kunnen vervolgens de verbeteringen geleidelijk aan vorm krijgen. Hiervoor zal er ook een bezoek plaatsvinden bij de organisatie zelf. De interim manager van EC&S zal hierin een leidende rol hebben, waarbij medewerkers van jouw organisatie de input aanleveren voor het vinden van de oplossingen. Voor de toepassing van het lean principe kan jouw organisatie ook rekenen op de interim manager. Dankzij de jarenlange ervaring heeft deze interim manager van EC&S het inzicht om de leantechnieken toe te passen en te leren aan de medewerkers op de werkvloer. Zodat uiteindelijk de veranderingen een vanzelfsprekend onderdeel zijn geworden voor de organisatie.