Wij zochten voor ons bedrijf een vrouwelijke voice over

Wij zochten voor ons bedrijf een vrouwelijke voice overEen tijd geleden hebben wij voor ons bedrijf een nieuwe campagne opgezet om ons bedrijf wat meer onder de aandacht te brengen van het grote publiek. Wij hebben er toen voor gekozen om een kort promofilmpje te laten maken door een extern bureau. Wij kregen te horen dat wij zelf iemand moesten gaan zoeken die de vrouwelijke voice over kon doen zodat wij iemand konden uitzoeken die ons heel erg aansprak. Wij wisten niet helemaal waar wij een goede vrouwelijke voice over konden vinden en vandaar dat wij maar eens even op het internet zijn gaan kijken naar waar wij iemand konden vinden die een vrouwelijke voice over voor ons kon doen. Wij kunnen u vertellen dat wij heel goed geslaagd zijn in deze zoektocht. Wij wilden namelijk iemand inhuren met een mooie natuurlijke stem. Wij vonden op kantoor vaak dat bedrijven gebruikmaken van stemmen die iets onnatuurlijks hebben en dat wilden wij graag voorkomen. Ook wilden wij iemand inhuren die al veel ervaring had met het inspreken van een vrouwelijke voice over. Wij wilden er namelijk zeker van zijn dat de opnames in een ochtend gemaakt konden worden zodat wij snel aan de slag konden met het monteren van ons filmpje. Wij hebben uiteindelijk contact opgenomen met MariekeFrankema.nl. Deze vrouw is uitermate professioneel en heeft een zeer indrukwekkend cv. Ze is werkelijk van alle markten thuis en dat vonden wij heel erg aansprekend. Wij hebben haar daarom even een mail gestuurd met de vraag of zij voor ons de vrouwelijke voice over kon verzorgen. Wij kregen al heel snel een positief antwoord van haar terug en dat vonden wij uitermate prettig. Ze schreef ons dat ze altijd voor ons beschikbaar was en dat ze ons graag wilde komen helpen. Wij hebben haar dan ook meteen gevraagd wanneer zij zou kunnen zodat wij de opnames goed konden voorbereiden. Zo gebeurde het dat wij binnen een paar dagen de perfecte stem hebben weten vinden voor ons filmpje.

Marieke Frankema is een heel goede vrouwelijke voice over

Toen wij met Marieke Frankema gingen werken, werd het ons al heel snel duidelijk dat zij heel erg professioneel is. Ze hoefde namelijk heel weinig instructies te hebben en wist precies hoe ze haar tekst goed moest voordragen. Ze deed dit heel natuurlijk en je hoort gewoon dat ze heel erg veel ervaring heeft als vrouwelijke voice over. Wij zijn dan ook heel erg tevreden over haar diensten en wij hopen dat wij nog heel vaak met haar mogen samenwerken als vrouwelijke voice over. Toen wij hoorden dat zij ook een schrijfster is, hadden wij daar ook meteen wel oren naar. Wij werken namelijk zelf in de creatieve branche en wij dachten dat het misschien leuk zou kunnen om MariekeFrankema.nl te vragen om onze personeelsleden een workshop schrijven aan te bieden. Marieke wat meteen dolenthousiast en zij liet ons weten dat zij hier graag aan mee wilde werken. Wij hebben haar daarom meteen geboekt en daar hebben wij geen seconde spijt van gehad.

Wij raden Marieke aan iedereen van harte aan!

Wilt u ook graag een keer samenwerken met MariekeFrankema.nl? Dan raden wij u at van harte aan! Deze vakvrouw is van vele markten thuis, zo kunt u haar bijvoorbeeld inhuren voor:

  • het verzorgen van uw vrouwelijke voice over
  • het geven van een workshop schrijven
  • het geven van zangles in Haarlem

Kijk snel even op haar site om een afspraak met haar in te plannen. Het adres van haar site is, zoals we reeds aangaven, Mariekefrankema.nl.