iPhone 7 softcase voor mijn vriendin

Mijn vriendin is al jaren dol op de telefoons van Apple, dat begon ooit met de iphone 3. Ik denk dat ze bijna elk jaar wel een nieuwe heeft gekocht. Zelf heb ik al jaren android en vaak een ander merk en dat bevalt mij heel goed, maar zij koopt altijd hetzelfde merk. Ik vind de telefoons van Apple ook heel goed, maar ik vind ze een beetje duur en daarom koop ik liever andere telefoons. Als je een dure telefoon koopt, dan is het ook belangrijk dat je de telefoon goed beschermd, bijvoorbeeld met screenprotectors en een hoesje. Mijn vriendin is erg lief, maar af en toe een beetje onhandig. Ze laat regelmatig haar telefoon vallen en als je dan pech hebt, zit er een scheur in het scherm. Ik weet nog goed dat ze ooit een iPhone 7 softcase had gekocht voor haar telefoon en dat ze de telefoon liet vallen. De iPhone 7 softcase zat nog in de verpakking en had ze nog niet om de telefoon gedaan. Ze had erg veel pech, want er zat een flinke scheur in de hoek van het scherm. Je weet het natuurlijk nooit zeker, maar ik had het idee dat de iPhone 7 softcase er voor had gezorgt, dat er geen scheur in was gekomen. Met de nieuwere telefoons had ze de laatste jaren wat meer geluk, want die liet ze ook regelmatig vallen, maar gingen nooit kapot. Ik weet niet hoe ze het doet, want ik laat mijn telefoon nooit vallen. Maar helaas had ze laatst met de nieuwste Iphone X weer pech. De telefoon viel in het water en was niet meer te repareren. We hadden nog geprobeerd om hem te drogen, zelfs met een haardroger, maar het hielp niet meer.

Nieuwe iPhone 7 softcase gekocht via iphonehoesjes.nl

Mijn vriendin wilde natuurlijk een nieuwe telefoon kopen, maar had niet genoeg geld om de nieuwste versie te kopen. Het moest natuurlijk een Apple zijn en voor een nieuwe Iphone X kost rond de duizend euro. Ze is nu eenmaal gewend aan het besturingssysteem van Apple en dan is het lastig om te veranderen. We zochten naar een oplossing en besloten een oudere Iphone te kopen via marktplaats. Die kon ze dan voor een half jaar gebruiken en in de tussentijd geld apart zetten om een nieuwe te kopen. Gelukkig zagen we een Iphone 7 voor een goede prijs en die had ze twee weken geleden gekocht. Ik zei dat ze wel meteen een iPhone 7 softcase moest kopen, want ik kon mij nog herinneren wat er de vorige keer was gebeurd. Gelukkig was ze het met mij eens en ging op zoek naar een iPhone 7 softcase. Er zijn tegenwoordig ontzettend veel websites waar je hoesjes en andere accessoires kan kopen voor je telefoon. Ze had verschillende websites bezocht, maar kon geen iPhone 7 softcase vinden die ze leuk vond. Uiteindelijk kwam ze uit bij iphonehoesjes.nl, daar vond ze wel een mooi hoesje voor een goede prijs. Ze kocht er ook meteen een screenprotector voor extra bescherming van haar scherm.

Via iphonehoesjes.nl hebben ze ook hoesjes en accessoires voor:

De iPhone 7 softcase en de screenprotector waren al de volgende dag binnen. Gelukkig was de telefoon nog niet gevallen zoals de vorige keer met de iPhone 7. Het hoesje en de screenprotector pasten perfect en ze is er erg blij mee. Het is wel weer wennen voor haar met een oudere telefoon, maar ze is blij dat ze een Apple heeft.