Zitmeubelen en tafels van UrbanSofa

Ben je op zoek naar prachtige zitmeubelen of houten tafels? Maak kennis met UrbanSofa.nl. Al meer dan vijf jaar produceren zij duurzame zitmeubelen voor een eerlijke prijs. Hoge kosten worden vermeden door dure tussenschakels uit het productieproces te halen. Design en productontwikkeling vindt in eigen beheer plaats, zodat ze zeker weten dat jij profiteert van de allerbeste kwaliteit. Op de website vind je uitgebreide specificaties, zoals prijzen, afmetingen, stoffen en verkooppunten.

Hoogwaardige meubels, duurzaam geproduceerd

Of je nu op zoek bent naar een loungebank met een modern of klassiek design, je vindt het gegarandeerd bij UrbanSofa. Het grote voordeel is dat je jouw stoel, bankstel of tafel compleet naar wens kunt samenstellen. Je hebt een ruime keuze uit diverse materialen en kleuren. Zo weet je zeker dat jouw bankstel of tafel helemaal aansluit op de rest van je interieur. Iets waar ze bij UrbanSofa veel waarde aan hechten is verwantwoord ondernemen. In het productieproces wordt er alles aan gedaan om de ecologische voetprint zo laag mogelijk te houden. De fabriek waar de zitmeubelen en tafels geproduceerd worden staat daarom gewoon in Europa. De rechtstreekse levering maakt op- en overslag overbodig en de vrachtwagens van UrbanSofa hebben de schoonste motoren.

De beste prijs en service

Een ding is zeker: bij UrbanSofa weet je zeker dat je nooit te veel hoeft te betalen voor de prachtige zitmeubelen en tafels. Je denkt vast: dat klinkt te mooi om waar te zijn, maar doordat we tussenhandelaren uitschakelen loopt jouw voordeel op tot wel 50%! Hoe dat kan? In de oude manier van meubelhandel zijn er veel partijen betrokken bij de levering van je meubels. Al deze partijen willen hieraan verdienen. Jij als eindgebruiker moet normaal gesproken voor al deze tussenstappen betalen. UrbanSofa slaat al deze schakels over. En dat merk je zeker aan de prijs! De collectie bestaat uit hoogwaardige meubelen van topkwaliteit. Alle meubels beschikken over het UrbanSofa merklabel. Hierdoor ben je verzekerd van echt vakmanschap. Onze verkooppunten vind je door heel Nederland, er is dus altijd een verkooppunt bij jou in de buurt.