Kent u de vinobox al?

Misschien kent u het wel: u staat in de supermarkt voor een enorme stelling vol wijnen en u wilt weleens iets nieuws proberen, maar u weet niet wat u moet kiezen en dus eindigt u toch weer met dezelfde fles Merlot die u al jaren drinkt. Vandaar dat wij u willen uitnodigen om een keer te kijken of de vinobox iets voor u is. Met de vinobox haalt u voor een zeer scherpe prijs de lekkerste wijnen in huis. Zoals de naam al doet vermoeden, is de vinobox een doos vol wijnen die u maandelijks toegestuurd kunt krijgen. In deze vinobox zit een aantal heerlijke wijnen. U kunt kiezen uit 3 of 6 flessen per keer, maar uiteraard is het ook altijd mogelijk om nog veel meer te bestellen. U kunt even naar de site Vinobox.nl surfen om te bekijken wat de mogelijkheden zijn. U zult zien dat wanneer u een vinobox bestelt, u daarmee altijd een selectie van heerlijke wijnen in huis haalt. Bij vinobox doen ze er namelijk alles aan om u de beste wijnen aan te bieden. Daardoor kunt u steeds weer nieuwe smaken ontdekken en het leuke is dat u dit alles goed bij kunt houden op het notitieblokje dat bij de vinobox geleverd wordt. Zo kunt u er zeker van zijn dat u altijd een heerlijk glaasje wijn kunt pakken wanneer u denkt dat het tijd is om te gaan wijnen. Kijk daarom vandaag nog even op de site van dit bedrijf om te zien welke vinobox u graag maandelijks zou willen bestellen. Er zijn vele varianten mogelijk en u hoeft zich te beperken tot een soort wijn. U kunt namelijk kiezen voor rood, wit en rosé en u kunt ze ook allemaal in een vinobox laten doen. Zo kunt u de middag afsluiten met een heerlijk glaasje frisse witte wijn om uiteindelijk de avond af te blussen met een heerlijke, diepe rode wijn. Bij vinobox zijn eindeloos veel mogelijkheden beschikbaar, dus kijk vandaag nog even welke doos u het liefst iedere maand bezorgd wilt krijgen.

De vinobox is iedere maand weer een cadeautje

Sommige mensen zouden graag meer van wijn willen weten, maar weten niet precies waar zij moeten beginnen om nieuwe wijnen te ontdekken. Er zijn namelijk zoveel soorten dat het niet altijd eenvoudig is om te achterhalen waar u moet beginnen. De vinobox lost dit probleem in een keer voor u op. U kunt aangeven in welke smaken u geïnteresseerd bent en vervolgens krijgt u iedere maand een selectie thuisgestuurd, zonder dat u voor de verzending hoeft te betalen.

Welke combi wilt u ontvangen?

Mocht u al zin krijgen in een glaasje, dan kunt u het beste even:

  • Naar Vinobox.nl surfen
  • Bekijken welke wijnen u hier allemaal kunt vinden
  • Een keus doorgeven zodat u binnenkort uw eerste vinobox al in ontvangst kunt nemen

Wij hopen dat u zult genieten van de heerlijke wijnen die u in uw vinobox zult vinden. Geef vandaag nog een bestelling door!