Wilt u een ritsscreen kopen?

Wij hebben een aantal jaar geleden een droomhuis laten bouwen. Dit huis hebben wij op een vrijstaande kavel gebouwd en wij hebben daar alles in verwezenlijkt wat wij graag wilden. Wij hebben hier een grote wand in laten plaatsen die geheel van glas is. Hierdoor hebben wij de mogelijkheid geschapen om heel veel licht in huis te krijgen wat echt heel prettig is omdat wij dan geen gebruik hoeven te maken van kunstmatig licht. Wij hebben echter wel gemerkt dat wanneer je eenmaal veel glas in je huis hebt, het wel lastiger wordt om te zorgen dat je de warmte een beetje buiten houdt. Wij hebben daarom gekeken wat de mogelijkheden waren om te zorgen dat wij minder last zouden hebben van de warmte en wij hebben toen gezien dat wij het beste voor een ritsscreen konden gaan. Ik moet eerlijk bekennen dat wij zelf niet op dit idee zijn gekomen, maar dat wij een specialist hebben ingeschakeld die ons van advies heeft voorzien. Wij hebben van deze kenner te horen gekregen dat wij het beste een  ritsscreen voor ons raam konden plaatsen omdat deze het meest aan onze wensen voldeed. Wij hebben daarom gekeken wat wij konden doen om een goede ritsscreen te vinden en wij hebben gekeken of er bij ons in de buurt een specialist te vinden was die een ritsscreen verkocht. Op die manier zijn wij uiteindelijk bij de mensen van suncircle.nl terechtgekomen en ik moet u zeggen dat wij meteen onder de indruk waren van de mogelijkheden die deze mensen hebben te bieden. U kunt hier namelijk heel veel soorten zonnewering vinden en wij hebben het aanbod van deze mensen met veel plezier doorgenomen. Wij hebben gemerkt dat wij hier inderdaad ook een ritsscreen konden kopen en dus hebben wij gelijk even contact met deze mensen opgenomen om te horen hoe zij ons van dienst konden zijn. Wij kregen toen te horen dat men ons heel goed van dienst kon zijn en daarom hebben wij al heel snel een afspraak gemaakt met een deskundige van dit bedrijf. Deze kon dan een keer bij ons langskomen zodat deze de maten even kon opnemen. 

Wij hebben veel baat van onze ritsscreen 

Wij hebben uiteindelijk een ritsscreen via deze site besteld en daar hebben wij geen seconde spijt van gehad. Wij hebben namelijk een zeer deugdelijke ritsscreen gekregen en deze houdt heel veel warmte buiten. Wij zijn daarom zeer te spreken over onze aankoop en wij zijn nog meer te spreken over de goede service van suncircle.nl. Deze mensen hebben echt hart voor de zaak en wij hebben gemerkt dat zij ons ook voor een heel goede prijs konden helpen.                       

Wilt u ook meer schaduw? 

Mocht u ook graag meer schaduw in uw woning willen, kijk dan even:

  • Op de site suncircle.nl 
  • Naar de informatie die u hier kunt vinden 
  • Hoe u met deze mensen in contact kunt komen 

Ik hoop dat u hier ook de zonnewering kunt vinden die u nodig heeft. Aan de mogelijkheden van dit bedrijf hoeft het niet te liggen.