Met een disselhoes gaat u roest tegen

Hebt u een eigen aanhangwagen, een caravan of een trailer? Dan wilt u de dissel goed beschermen. Want de caravan staat waarschijnlijk het grootste deel van de tijd op een parkeerplek achter uw huis. Misschien hebt u plek in uw garage maar we vermoeden dat het eerder op uw oprit staat of zelfs op een verzamelplek voor caravans. Een plek waar u het in de koudere seizoenen kunt stallen. Dat u daarom een disselhoes wilt kopen om de dissel mee te beschermen vinden wij van kifra.nl niet meer dan logisch. Kijkt u daarom eens op deze website want u vindt er een keur aan kampeerartikelen. Zoekt u bijvoorbeeld een nieuwe slaapzak, een gaspitje of een handig zakmes voor onderweg? Online bieden we het allemaal aan dus neem even een kijkje en vergeet niet om deze website te bookmarken. Dankzij een disselhoes kunt u aldus de dissel beschermen. Dat is het gedeelte van de aanhangwagen dat u aan de trekhaak van uw auto koppelt. Het bevat naast deze koppeling ook de ingang van de bekabeling voor bijvoorbeeld de verlichting en eventueel voor de rem. Het is daarmee een uiterst belangrijk onderdeel en dankzij de disselhoes beschermt u het optimaal. Een disselhoes is erg belangrijk om te gebruiken als de caravan of trailer vrijwel het hele jaar in de buitenlucht staat. Want het is dan extreem vatbaar voor roest en andere vormen van corrosie. Water maar ook wind kunnen ervoor zorgen dat het snel bergafwaarts gaat met de trekkracht van de dissel waardoor u een gevaar op de weg wordt. Dat zijn zaken die u ten eerste wilt voorkomen en ten tweede actief wilt tegengaan. En dat is waar onze universele disselhoes bij kan helpen.

Dankzij een disselhoes beschermt u uw dissel optimaal

Een disselhoes hoeft helemaal niet duur te zijn. Hebt u er een nodig? Of hebt u naast een aanhangwagen ook een eigen caravan op de camping staan die u in de herfst moet verplaatsen? Bestel er dan direct twee en vergeet niet om ook even bij de andere caravanproducten te kijken. We hebben het voor u gecategoriseerd zodat u snel naar onze producten voor het exterieur of voor het interieur kunt kijken. Vocht is een duidelijke boosdoener en ook vuil en andere viezigheid kan ervoor zorgen dat u de dissel straks in zijn geheel moet vervangen. Dan bent u pas echt een dief van de portemonnee! Zorg er daarom actief voor dat u een disselhoes koopt en gebruikt als u bijvoorbeeld de vouwwagen een tijdje laat staan.

  • Geef aan hoeveel hoezen u wilt kopen,
  • Log in op uw account of vul uw adres- en contactgegevens in,
  • Betaal direct online met behulp van een digitale betaalservice of gebruik uw creditcard,
  • We leveren vrijwel alle afgebeelde producten uit voorraad zodat we u kunnen verzekeren dat u binnen een werkdag al over uw disselhoes kunt beschikken.

Kom eens langs in onze kampeerwinkel in Enschede

Naast een disselhoes bieden we een geweldige collectie aan camping- en kampeerartikelen aan. Kom eens langs in onze winkel in Enschede of plaats aldus online een bestelling. Hebt u hier nog enkele vragen over? Of wilt u iets meer weten over de disselhoes die we aanbieden? Klim dan in de pen en schrijf een mail. Ook telefonisch staan we trouwens voor u klaar. Mocht u uw caravan trouwens in zijn geheel willen beschermen tegen vocht dan kunt u er ook een totale caravanhoes en aparte bandenhoezen bij kopen. Dan weet u zeker dat uw zuurverdiende caravan de tand des tijds moeiteloos zal doorstaan.