Netpolis

netpolis is een onafhankelijk assurantiekantoor en biedt al sinds 1998 verzekering aan via het internet, waaronder autoverzekeringen. Dankzij de gespecialiseerde kennis en de samenwerking met leidende verzekeraars is het voor jou mogelijk om flink te besparen op de autoverzekeringen bij ons. Lees meer op: netpolis.nl.

Autoverzekeringen

Wij bieden autoverzekeringen aan waar je echt wat aan hebt. We hebben verschillende autoverzekeringen die passen bij elke situatie en elk budget, dus maak je niet druk, wij hebben alles in huis om te voldoen aan jouw behoefte. Je kunt op onze website ook verschillende autoverzekeringen vergelijken, dit zorgt ervoor dat je soms wel heel wat geld kan besparen in een jaar tijd! Er zijn verschillende soorten autoverzekeringen die wij op onze website aanbieden:

 • All Risk verzekering, ook wel full casco verzekering genoemd
 • Een beperkte casco verzekering
 • Een WA autoverzekering (basis verzekering)

WA verzekering

Een WA verzekering sluit je automatisch af bij autoverzekeringen. Het is de basis verzekering die elke gebruiker verplicht moet afsluiten. Een WA verzekering is een Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering. Dit houdt in dat de schade die jij met je auto bij een andere bestuurders auto veroorzaakt, vergoed wordt. Het gaat er dus puur om dat de schade die je aanbrengt bij een ander voertuig verzekerd is, zodat de tegenpartij wel zijn geld ontvangt. 

Beperkt Casco Autoverzekeringen

Dit zijn verzekeringen die naast de dekking voor schade aan andere voertuigen, gedeeltelijk ook schade aan je eigen voertuig verzekerd. De volgende schade gevallen worden hierbij verzekerd:

 • Schade bij natuur en stormrampen
 • Schade bij inbraak
 • Schade bij diefstal van je voertuig
 • Schade bij brand
 • Schade bij explosies (dit is natuurlijk een extreem geval, maar het kan natuurlijk wel voorkomen)

Bij de Casco autoverzekeringen hoort ook de full Casco verzekering. Hierbij worden meerdere schades gedekt, bijvoorbeeld als je hard door een bocht gaat en je slipt met je voertuig of bijvoorbeeld bij een botsing. Dus dingen die je zelf eigenlijk aanbrengt aan je auto, worden wel vergoed. Bij een beperkte Casco verzekering kun je hier geen vergoeding voor claimen bij je verzekeraar.

All Risk autoverzekeringen

De All Risk verzekering is eigenlijk hetzelfde als de full Casco verzekering. Alle schades worden vergoed die aangebracht worden aan je auto, ook al is dit je eigen schuld. En het blijft niet alleen bij de schade van je auto, ook de kosten voor bijvoorbeeld vervoer van je auto naar een garage worden vergoed door de verzekeraar. Je zit maandelijks op een hoger bedrag dan bij de rest van de verzekeringen, maar je bent wel gegarandeerd van een top service en alle kosten worden uiteindelijk wel gedekt, dit is vaak in moeilijke situaties wel heel plezant.

Wil je je autoverzekering ook bij ons afsluiten? Je kan natuurlijk eerst een vergelijk doen van alle autoverzekeringen bij verschillende verzekeraars, om tot een doordacht besluit te komen. Je kan in maar vier stappen je eigen autoverzekering al online afsluiten, makkelijk toch!

 • Eerst vul je je kenteken in, om te kijken hoeveel premie je moet betalen voor de auto die je in bezit hebt (dit is immers bij elke auto verschillend)
 • Je kan daarna allerlei verzekeringen van verschillende verzekeraars vergelijken
 • Je sluit hierna dus online je autoverzekering af via ons
 • Je kan direct tot aan 50% besparen met je nieuwe autoverzekering