Op zoek naar een laptop sleeve?

Ben je op zoek naar een laptop sleeve? Op 123megastore.nl worden veel verschillende soorten verkocht. Reis je veel en wil je graag wat extra bescherming voor je laptop? Heel begrijpelijk en wel zo verstandig. Bij 123megastore worden sleeves aangeboden in verschillende kleuren en maten. In dit artikel zal uitgelegd worden wat de sleeves van 123megastore zo ideaal maakt en waarom ik hier zelf ook voor heb gekozen.

Een laptop sleeve bestellen bij 123megastore

Een laptop sleeve is een zachte hoes voor om je laptop. Deze is anders dan de laptoptas. De laptoptas beschikt vaak over meerdere vakken en is een stuk groter. De sleeve is compacter en zorgt er dus voor dat de laptop (verpakt in de sleeve) ook mee kan in de tas. Veel mensen kozen al voor de sleeve omdat deze gemakkelijk mee kan op reis. Het biedt vooral bescherming tegen krassen en vuil. Echter kan de sleeve ook enige stoten opvangen zodat de laptop niet direct beschadigd raakt. De meeste sleeves van 123megastore.nl beschikken over een voorvak. Hier kun je papieren documenten, een pen of soortgelijke producten achter stoppen. Bij 123megastore worden veel sleeves aangeboden van het merk Lenv. Deze worden dan ook het meest verkocht. Dat de laptop sleeve van Lenv zo populair is, heeft te maken met de goede kwaliteit. Daarnaast heeft deze laptop sleeve een erg modern design. Het is een simpele, maar prachtige sleeve. Het staat erg professioneel op je bureau. Doordat het design zo rustig is, past het bij iedereen z’n stijl. Ook kun je kiezen uit verschillende kleuren. Simpele kleuren zoals zwart, grijs en bruin zijn aanwezig. Ook kun je kiezen voor felle kleuren zoals roze, groen of blauw. De laptop sleeves zijn er in verschillende maten. De sleeves van Lenv die worden aangeboden bij 123megastore zijn doorgaans geschikt voor laptops van 13.3 en 14.1 inch. Vaak zit er een sticker op je laptop waarop je kan vinden hoe groot je laptop is. Elke laptop sleeve bij 123megastore bedraagt €14,95. Een kleine investering die er voor zorgt dat je laptop lange tijd mee gaat. Zelf koos ik er ook voor om een sleeve aan te schaffen. Al eerder bestelde ik iets bij 123megastore. Dit was me goed bevallen en dit maakt dan ook dat ik deze keer weer op hun website keek.

Mijn eigen laptop sleeve

Ik raak nogal eens dingen kwijt en ook laat ik vaak spullen vallen. Dat ik graag een laptop sleeve wilde, kwam voor veel mensen dus niet als verrassing. Ik was eigenlijk op zoek naar twee sleeves. Eentje voor mijn laptop thuis en één voor op mijn werk. Zondag vlieg ik naar New York en voor die tijd wilde ik dus graag mijn laptop sleeve ontvangen. Dan ben ik er zeker van dat ik mijn laptop veilig aan komt in Amerika. Vooral met alle spullen in mijn tas is het oppassen dat de laptop niet beschadigd wordt. De laptop sleeve biedt hiervoor de juiste oplossing. Gelukkig werden de producten al snel geleverd. Het volgende is me bevallen aan het bestellen bij 123megastore:

  • Snelle levering
  • Kwalitatief goede laptop sleeve
  • Overzichtelijke website