Onze afdeling volgde hier een vmware training

Onze afdeling volgde hier een vmware trainingOns bedrijf stelt ieder jaar een budget beschikbaar voor iedere afdeling om een cursus te gaan volgen. Wij mogen zelf bepalen welke cursus wij willen volgen zolang het uiteindelijk maar ten goede komt aan het bedrijf. Wij hadden op onze afdeling gekeken naar wat mensen graag zouden willen doen, en toen kwamen wij op het plan om een vmware training te gaan volgen. Dit zou namelijk heel erg nuttig zijn en bovendien leek het ons ook zeer interessant om een vmware training te gaan volgen. Wij hebben daarom goed gekeken naar waar wij vandaag de dag een goede vmware training konden volgen. Wij hebben gezien dat er meerdere bedrijven in Nederland een vmware training aanbieden en dus hebben wij goed gekeken naar waar wij het beste geholpen zouden worden. Toen wij op het web gingen zoeken naar ervaringen van mensen die reeds hun vmware training hadden gevolgd, zagen wij dat iedereen zeer te spreken was over Flane.nl. Deze site hadden wij ook al voorbij zien komen en het was ons ook al opgevallen dat je hier inderdaad heel veel nuttig informatie aangeboden kreeg. Omdat wij nu ook heel veel positieve reacties lazen over Flane.nl, leek het ons goed om hier dan met onze afdeling een vmware training te gaan volgen. Wij hebben meteen even contact opgenomen om te horen wanneer wij zouden kunnen beginnen met de vmware training. Wij kregen te horen dat dit al op heel korte termijn zou kunnen. Dit bedrijf start namelijk meerdere keren per jaar met de training en vandaar dat je dus nooit lang hoeft te wachten. Wij hebben ons meteen ingeschreven en wij hebben de nodige maatregelen getroffen om optimaal voorbereid aan de training te kunnen beginnen. Wij keken uit naar de eerste training en wij waren blij dat wij van start konden gaan.

De vmware training was ontzettend leerzaam

Toen wij eenmaal begonnen waren met de vmware training, zagen wij al snel dat wij hier heel veel zouden gaan leren. Je krijgt hier namelijk les van mensen die alles weten van hun vak. Dat maakt het niet alleen heel interessant om hier de vmware training te volgen, maar ook nog eens heel leuk. De mensen die de training geven, hebben echt een passie voor hun vak. Bovendien weten ze ook heel goed hoe ze de stof moeten overbrengen. Dat zorgt ervoor dat je heel veel leert in een korte tijd, zonder dat je het gevoel hebt dat je heel erg intensief bezig bent. Wij vonden het heel erg leuk om naar de bijeenkomsten te gaan en wij vonden het ook prettig dat alles wat wij leerden, meteen in de praktijk kon worden toegepast. Dat zorgde ervoor dat wij ook weer met vragen konden komen die wij op de werkvloer tegen waren gekomen. Al met al hebben wij heel veel geleerd tijdens de vmware training en wij merken nu ook dat wij nu heel veel beter kunnen werken. Dit alles dankzij de mensen van Flane.nl. Vandaar dat wij ook even in de pen wilden klimmen om te zeggen hoe goed wij dit bedrijf vonden.

Wij hebben zeer veel geleerd

Wij kijken met heel veel plezier terug op de training die wij gevolgd hebben. Wij zijn blij dat wij dit hier hebben kunnen doen en wij raden iedereen aan om zich ook voor deze training in te schrijven, omdat:

  • u hier les krijgt van heel professionele mensen
  • u hier altijd snel aan de training kunt beginnen
  • deze training een goede investering is in uw bedrijf of in uzelf

Kijk voor meer info even op Flane.nl.