Op zoek naar een crushed ijs machine?

Deze kun je online bestellen! Op de website van veld vind je een hele mooie. Hier kom je terecht via de volgende link: veld.nl. Hoe gaaf zou dat zijn? Geef je binnenkort een feest en zou je het leuk vinden om cocktails te serveren? Dan kan de crushed ijs machine natuurlijk niet ontbreken in jouw keuken. In sommige cocktails hoort een ijsklontje. Sommige cocktails zijn echter pas helemaal af met crushed ijs. Denk bijvoorbeeld aan de slush puppy. Het gekleurde ijsdrankje was een tijdje terug razend populair. Niet voor niets natuurlijk. Met het warme weer dat er aan ziet te komen, is crushed ijs uit een crushed ijs machine precies wat we nodig hebben. Vorig jaar heb ik er ook eentje besteld. Ik maak de meest lekkere drankjes en vriendinnen spreken dan ook het liefst bij mij thuis af. Zelfs door het water dat ik overdag drink, doe ik soms een beetje crushed ijs. Hierdoor blijft mijn drankje lekker koud. Het resultaat? Ik kom eindelijk aan de twee liter vocht per dag!

Hoe kom je nou aan zo’n crushed ijsmachine?

Daar dacht ik ook een tijdje over na. Ook vroeg ik me af of dit niet weer eens een te impulsief idee van mezelf is. Want hoe vaak gebruik je zo’n crushed ijs machine nou eigenlijk? Je raadt het al: ik gebruik hem super vaak. De hele zomer stond ie in een van mijn keukenkastjes. Niet iedereen had door dat het een crushed ijs machine was. Het lijkt een soort van koelkast, een hele moderne. Het stond dus prima bij mijn keukeninterieur. Deze machine heb ik gevonden op de website van veld. Dit bedrijf is gevestigd in Groenlo. De organisatie verkoopt verschillende producten. Hierbij kun je denken aan koelkasten, ijskasten, koelcellen, vriescellen, koelinstallaties, koeltoonbanken, wandvriezer, snelkoeler en verschillende onderdelen. Al eerder kocht ik een koelkast bij veld. Het bestellen, de service én de koelkast waren me destijds erg goed bevallen. Dit zorgde er dan ook voor dat ik bij het zoeken naar een crushed ijs machine gelijk weer aan deze organisatie dacht. Met succes! Ik heb gekozen voor een strakke metalen ijsmachine. De uitvoering heet “Crushed ijs machine TB 1404 HC LGK – Brema”. De machine kost €2880. Het is een behoorlijke uitgave, maar het is de prijs meer dan waard. Wel moet je bij de aanschaf van zo’n machine er zeker van zijn dat je deze vaak zult gebruiken. De ijsmachines van veld worden ook vaak gebruikt in de horeca.

Waarom bestellen bij veld

veld heeft een erg goede naam opgebouwd. Dit komt doordat zij uitsluitend producten levert van topkwaliteit. De medewerkers van veld vinden het dan ook heel belangrijk dat de klanten tevreden zijn met hun gekochte product. Het bestellen van een crushed ijs machine gaat erg eenvoudig. Op de website kun je producten selecteren. Wanneer je uitgewinkeld bent dan controleer je of de juiste producten in je winkelmandje zitten. Deze reken je af. Het is ook mogelijk om op de volgende manieren je crushed ijs machine te betalen:

  • IDeal
  • Bancontact
  • MasterCard
  • Maestro
  • VISA
  • Vpay

Als je nog niet zeker bent van je aankoop, dan kun je telefonisch contact opnemen met de organisatie. Wie weet heb jij deze zomer een ontzettend gave crushed ijs machine thuis staan!