Overstappen op een elektrische sigaret

Na vele jaren gerookt te hebben wilde ik graag overstappen op dampen. Ik beleefde weinig plezier meer aan roken, maar vond het zeer lastig om te stoppen. Ik heb het verschillende keren geprobeerd, maar kon het nooit lang volhouden. Ik zie dampen als een goed alternatief voor roken, omdat het gezonder en goedkoper is. Begin deze maand wilde ik graag mijn eerste elektrische sigaret kopen en ging online op zoek naar webshops waar ik dit kon doen. Op de website van EA-sigaret kon ik voordelig een starterspakket kopen en ik ben blij dat ik overgestapt ben. Ik ben ongeveer tien jaar geleden gestart met roken, omdat veel andere mensen dit in mijn omgeving deden. Diverse vrienden, maar ook mijn ouders rookten en voor mij was het niet meer dan logisch om ook te beginnen. Mijn ouders vonden het eerst niet fijn, omdat ze wisten dat roken niet goed voor je is, maar konden er weinig aan doen, omdat ze het zelf ook deden. Door de jaren heen heb ik regelmatig geprobeerd om te stoppen, maar had hier nooit veel succes bij. Ik had altijd mensen om mij heen die ook rookten, waardoor ik snel weer begon. Het leek mij verstandig om over te stappen op een elektrische sigaret, aangezien dit gezonder en goedkoper is. De overheid zal regelmatig de kosten van een pakje sigaretten verhogen en ik beleefde niet veel plezier meer aan roken. Over dampen hoorde ik veel positieve verhalen, waardoor ik ook wilde overstappen. Een aantal vrienden van mij zijn al gestopt met roken en zij gebruiken nu een elektrische sigaret. Veel van hun zijn hier positief over en ik zag er ook veel voordelen in. Ik wilde het liefste eerst wat meer informatie over dampen lezen, zodat ik een verstandige aankoop kon maken.

Een starterspakket voor een elektrische sigaret kopen

Online zocht ik naar informatie over een dampen en een webshop waar ik een elektrische sigaret kon kopen. Ik vond verschillende website, maar besloot om uiteindelijk een product te kopen op EA-sigaret.nl. Op deze website kon ik precies lezen hoe dampen werkt, welke technieken er zijn en welke producten je nodig hebt. De website heeft een goede online score, hierdoor wist ik dat het een betrouwbare website is. Ik zag dat ik op deze website een voordelige starterspakket kon kopen en dit leek mij een verstandige aankoop. In de set zit een elektrische sigaret, een handleiding en verschillende accessoires, zodat je kan beginnen met dampen. De bestelling zou de volgende dag al geleverd worden.

Blij dat ik ben overgestapt

Toen mijn bestelling binnenkwam, wilde ik graag de elektrische sigaret uitproberen. Het was in het begin even wennen, maar ik ben blij dat ik ben overgestapt. De set heeft alle producten om te beginnen met dampen en was een goede aankoop. Voor het kopen van een elektrische sigaret raad ik de website EA-sigaret aan.

  • Op de website kan je veel informatie over dampen vinden
  • De website heeft een goede score
  • Ik kon op deze website voordelig een starterspakket kopen
  • De bestelling werd de volgende dag geleverd
  • Ik ben blij met mijn aankoop en dat ik ben overgestapt