Waar kan je goede waterkoelers kopen voor een showroom?

Twee jaar geleden hebben wij een showroom geopend en zijn erg blij met deze stap. Hiervoor verkochten wij voornamelijk online via onze website aan consumenten, maar wij wilden ons ook graag richten op de verkoop aan bedrijven en het openen van een showroom leek ons een verstandige keuze. Er komen regelmatig inkopers langs in de showroom om de collectie te bekijken en zij kopen groot in. Wij willen graag de inkopers een drankje aanbieden en een kopje koffie. Veel mensen willen graag een glas water en daarom hebben wij besloten om waterkoelers te kopen. Wij vonden goede en voordelige koelers bij het bedrijf Aqua & Beans en kunnen nu gemakkelijk een heerlijk koel glas water aanbieden. Ik ben samen met mijn vrouw ongeveer vijf jaar geleden een bedrijf gestart en begonnen direct met het verkopen via onze website. Wij verkopen onze eigen merk producten en de website leek ons een gemakkelijke manier om te starten. De eerste drie jaar zagen wij de omzet en de verkopen snel stijgen, waarna wij ook graag andere manieren van verkopen wilden onderzoeken. De verkoop aan bedrijven leek ons direct een goede optie en wij besloten om ons hier ook op te gaan richten en een showroom te openen. Wij bieden onze gasten altijd wat te drinken aan en veel inkopers willen graag een glas water. Wij schonken dat eerst vanuit flessen, maar een maand geleden besloten wij om waterkoelers te kopen. Wij moesten elke keer nieuwe flessen water in de koelkast zetten en goed in de gaten houden dat ze we genoeg flessen hadden. Het kopen van flessen water was een gemakkelijke oplossing, maar ook erg duur en veel werk, daarom besloten wij om waterkoelers te kopen. Zodoende kunnen wij alsnog een lekker glas water aanbieden, voor een betere prijs en zonder al het werk.

Waterkoelers gekocht van Aqua & Beans

Online zocht ik naar een bedrijf waar ik waterkoelers kon kopen en kwam al snel uit bij Aqua-Beans.nl Dit bedrijf verkoopt producten die te maken hebben met koffie en water aan bedrijven en verkoopt ook verschillende soorten koelers. Ik zag dat de koelers niet duur waren en de producten veel goede reviews hebben, waardoor het mij verstandig leek om hier de koelers te kopen. Ik vond een mooi model, die niet alleen koud water kan schenken, maar ook heet water voor thee en soepen en ik besloot om twee waterkoelers van dit type te bestellen.

Zeer gemakkelijk en lekker water

Sinds twee weken staan de waterkoelers in de showroom en wij zijn erg blij met onze aankopen. De koelers zijn erg gemakkelijk en het water is lekker. Wij hebben al veel klanten een glas kunnen schenken en maken ook veel gebruik van de warme water. Wij kunnen nu erg snel een kopje thee serveren, of zelf een soepje maken. Wij zijn erg blij met onze aankopen bij Aqua & Beans en raden dit bedrijf aan.

  • Wij konden hier twee waterkoelers kopen voor een goede prijs
  • De producten hebben veel goede reviews
  • Onze koelers kunnen ook warm water schenken
  • De koelers zijn gemakkelijk en geven lekker water