Payroll goedkoop? Waarom payrolling goedkoop en toch goed kan zijn lees je hier

In dit artikel lees je alles over payrolling, in het bijzonder tegen het laagste tarief in Nederland. NL Payroll is namelijk de expert als het gaat om payrolling. Daarnaast verzorgt het voor verschillende bedrijven de werkgeverschap alsmede de salarisadministratie. Dat payroll goedkoop kon zijn wist je misschien nog niet. Hoe dat werkt met payrolling en het aspect van goedkoop zul je hieronder lezen. Flexibel, gemakkelijk en de laagste prijsgarantie; dat zijn allerlei waarden die je hier terug zal zien. Neem een kijkje op nlpayroll.nl”>www.nlpayroll.nl en ontdek het zelf.

NL Payroll: als je voor payrolling tegen het laagste tarief van Nederland wilt kiezen

In dat geval zit je hier goed. Wat is payroll eigenlijk? Als hiervan gebruik wordt gemaakt, wordt het payrollbedrijf de werkgever, de juridische werkgever als het gaat om de werknemers. Zij komen niet op de loonlijst terecht; oftewel, payroll van het bedrijf. De volgende taken worden overgenomen en daarvoor wordt zorg gedragen:

  • Administratie werkgeverszaken
  • Financiële werkgeverszaken
  • Juridische werkgeverszaken 

Wat fijn, als ondernemer hoef je je niet meer bezig te houden met de personeelsadministratie. Het enige waar jij je nog wel mee bezig moet houden is dat je nieuwe mensen vindt, dus dat valt te scharen onder de werving en selectie alsmede de aansturing van die werknemers. Daar komen we dan ook gelijk op het grote verschil met het uitzendbureau, dat daar wel voor zorgt. Je bent ongetwijfeld bekend met de werkzaamheden van een uitzendbureau en daartoe behoort ook het zoeken van nieuwe mensen middels vacatures die worden opengezet. Als dit het enige verschil is en als payroll ook nog goedkoop kan, is de werklast wel te overzien. Payrolling en het aspect van goedkoop roept wel eens vragen op over de kwaliteit. Ook daar hoef je je bij NL Payroll geen zorgen over te maken. De voordelen zullen altijd opwegen tegen dit aspect, mocht dit voor jou als ondernemer al een mogelijk probleem vormen. Die voordelen hebben we hieronder uitgewerkt, zodat het voor jou overzichtelijk blijft. Lees mee en ontdek de voordelen van de ondernemer en ook voor de werknemer hieronder.

Wat zijn de voordelen van payroll? 

De voordelen van payroll zijn eindeloos maar zijn voor het gemak wel te onderscheiden in voordelen voor de ondernemer en voor de werkgever. Laten we dan maar beginnen met het benoemen van de voordelen voor de ondernemer. Er is in ieder geval geen sprake van administratieve rompslomp als je kiest voor payroll en als het goedkoop is, is dat ook nog eens mooi meegenomen. De risico’s voor werkgevers vallen daarmee ook weg. Hoe fijn is dat? Je kunt daarnaast snel iemand in dienst nemen en je wordt daardoor sterk ontzorgt. Gelukkig zijn er voor de werknemer ook verschillende voordelen te benoemen. Zo is er een betrouwbare juridische werkgever en zal er te allen tijde een correcte toepassing van de CAO plaatsvinden. Een stipte betaling van het salaris vindt ook plaats, dus er zal nooit een te late betaling plaatsvinden. Want hoe onprofessioneel is het, een te late betaling? Je kunt je zo wel voorstellen dat dat niet is wat je wenst.