Snelle en goedkope hosting voor alle doeleinden.

Echt goedkope hosting is eigenlijk erg moeilijk te vinden op het internet. Veel aanbieders van webhosting hebben enorm dure pakketten of rekenen veel onnodige kosten aan hun klanten. Daarnaast is er vaak weinig tot geen service en dat is een probleem vooral voor mensen die zelf niet in ICT geschoold zijn. Wij van Webruimtehosting vinden dat dat anders kan. Onze hostingpakketten beginnen al bij de enorm lage prijs van 1 euro per maand. Dat is pas goedkope hosting! En dat is niet het enige. Bij deze prijs zit ook nog eens alles inbegrepen wat u maar nodig heeft voor uw website. Wij doen dagelijkse backups voor u en we zijn ten alle tijden bereikbaar voor assistentie waar u dat maar nodig heeft. U krijg daarnaast voor elk domein bij ons een gratis SSL certificatt van Let’s Encrypt. Hierdoor is uw website veilig en komt u ook hoger uit Google’s pagerank. Wij vinden dat webhosting vooral goedkoop en betrouwbaar moet zijn. U heeft bij ons de hoogste kwaliteitsgarantie. Onze servers draaien op de nieuwste hardware en wij zijn constant bezig met het verbeteren van onze producten. Hiernaast staan wij u op alle fronten bij wanneer u uw website aan het opzetten bent. De installatie van uw CMS doen wij zonder problemen en zonder extra kosten voor u als u hier behoefte aan heeft. Er zitten bij ons geen addertjes onder het gras en wij leveren service waar wij zelf trots op kunnen zijn. Ook contractkosten of aansluitkosten komen in ons woordenboek niet voor. Dat is pas echt goedkope hosting. Echt goede service en eerlijke prijzen, daar gaat het bij ons om.

Goedkope hosting op de beste hardware.

Onze servers staan in het Severius datacentrum in Dronten. Wij maken uitsluitend gebruik van SSD schijven waardoor uw website altijd supersnel laadt. Wij hebben drie verschillende DNS servers die geografisch gescheiden zijn. Deze staan verspreid over Nederland en Duitsland waardoor de een in het geval van uitval de ander direct overneemt. Daarnaast draaien onze servers zelf op twee dubbele en dus eigenlijk redundante stroomgroepen. Wanneer groep 1 uitvalt neemt binnen miliseconden groep 2 het over waardoor uw website nooit uit de lucht is. Hierdoor kunnen wij 99,9% uptime garanderen. Nergens vindt u goedkope hosting van deze kwaliteit. Hiernaast is het Severius datacentrum volledig CO-2 neutraal en draait het volledig op groene stroom. Ook dit vinden wij belangrijk bij Webruimtehosting. Het milleu delen wij met zijn allen en zo moet ook ieder zijn verantwoordelijkheid nemen. Wilt u meer informatie over onze servers en het datacentrum waar deze in staan? Op onze website is dit onder andere te vinden. Of u nou op zoek bent naar goedkope hosting voor een WordPress, Joomla of Drupal website. U zit bij ons goed. Tevreden klanten van ons geven ons een beoordeling van maarliefst 9,9! Dat is nog eens kwaliteitsgarantie. Snelheid, eerijke prijzen en betrouwbaarheid, daar draait het bij ons om. Goedkope webhosting op de beste hardware, premium support en enorm scherpe prijzen, wie wil dit nu niet? Twijfel niet en ga snel naar Webruimtehosting.nl en bekijk onze goedkope hosting pakketten.

Bekijk de mogelijkheden.

Op onze website webruimtehosting.nl kunt u alles vinden over hoe wij te werk gaan, wie wij zijn en meer. U kunt op onze website gemakkelijk beginnen met uw webhosting pakket. Onder het kopje “webhosting” vindt u alle informatie over de goedkope hosting pakketten die wij aanbieden en wat hier allemaal bijhoort zoals email servers, SSL certificaten en welke hardware er wordt gebruikt. U kunt direct aan de slag met uw nieuwe webpagina. Neem snel een kijkje!