Wilt u aanspraak maken op uw legitieme portie?

Wanneer iemand binnen uw familie komt te overlijden, heeft u als kind recht op een deel van de erfenis. Het komt in Nederland echter heel vaak voor dat families ruzie hebben gekregen en dat degene die is komen te overlijden, geprobeerd heeft om bijvoorbeeld een kind uit te sluiten van de erfenis. Dat kan in het geval van het erven van goederen betekenen dat u inderdaad niets zult ontvangen. Mocht er echter geld beschikbaar zijn, dan is het niet mogelijk om u van een erfenis uit te sluiten. In Nederland is het namelijk zo geregeld dat een ouder zijn of haar kind niet kan uitsluiten van de erfenis. In vaktermen heet dit dat u altijd recht heeft op uw legitieme portie. Een legitieme portie is het deel dat u hoe dan ook mag ontvangen. Dat wil niet zeggen dat het krijgen van uw rechtmatige legitieme portie een eenvoudige klus is. Integendeel zelfs; het is behoorlijk moeilijk om een legitieme portie te bemachtigen wanneer de familie er alles aan doet om u van dit aandeel te ontzeggen. Wij willen u daarom graag vragen om een keer te komen kijken wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Wij doen er namelijk alles aan  portie te bemachtigen. Wij hebben namelijk al heel vaak met dit bijltje gehakt en wij weten precies wat wij moeten doen om dit doorgaans moeizame proces goed te laten verlopen. Wij willen u dan ook graag vragen om snel een keer contact met ons op te nemen om te horen wat wij allemaal voor u zouden kunnen betekenen. U kunt meer over onze diensten op het gebied van het verwerven van uw legitieme portie lezen op onze site Legitieme.info. Wij hopen dat wij u snel een keer zouden mogen spreken. U zult zien dat wij u kunnen helpen om dit moeizame proces aanzienlijk te vergemakkelijken.

Wat kunnen wij doen om u uw legitieme portie te bezorgen?

Veel mensen in Nederland zijn niet op de hoogte van de mogelijkheid om hun legitieme portie te verwerven. Vandaar dat wij het belangrijk vonden om even in de pen te klimmen en om u meer informatie te geven over het bestaan van de legitieme portie. U zult merken dat het belangrijk is om te weten waar u aan begint en waar voor u de mogelijkheden liggen. Het is namelijk zo dat een legitieme portie iets anders is dan het kindsdeel waar u misschien wel bekend mee bent wanneer het gaat over een erfenis. Het kindsdeel betekent namelijk dat u krijgt waar u als kind recht op heeft. De legitieme portie is er voor mensen die zijn uitgesloten van de erfenis en dat betekent hoe dan ook dat het minder is dan wanneer u een kindsdeel zou krijgen. Wij kunnen u laten zien hoeveel uw aandeel zou kunnen omvatten en wij kunnen u helpen om dit ook daadwerkelijk te krijgen. Wij hopen daarom ook dat u snel een keer op Legitieme.info wilt komen kijken om te zien wat wij hier allemaal aan interessante informatie over dit onderwerp hebben weten te plaatsen.

Wij kunnen u de nodige ondersteuning bieden

Wanneer u er graag zeker van wilt zijn dat u goed geholpen wordt tijdens het verkrijgen van uw erfdeel, dan nodigen wij u uit om onze hulp in te schakelen. Wij zijn namelijk:

  • goed op de hoogte van de huidige juridische ontwikkelingen
  • ervaren in het verwerven van uw wettelijke erfdeel
  • vasthoudend in kwesties die moeizaam gaan

Kijk snel even op onze site legitieme.info om een afspraak met ons te maken.