Unieke kerstpakketten, waar te koop?

Zoek je een leuk kerstpakket voor je werknemer(s)? Kijk dan eens op kerstpakketonline.nl. Hoewel het nu net lente is geworden, is het altijd leuk en soms ook nodig om alvast over kerstpakketten na te denken. Waar vind je een leuk kerstpakket? Jij als werkgever wilt natuurlijk wel uniek zijn in het geven van kerstpakketten, dat blijkt soms nog best lastig te zijn. Werkgevers moeten zorgen dat ze zich onderscheiden van de anderen, vooral omdat er tegenwoordig een groot punt van wordt gemaakt als de kerstpakketten niet leuk genoeg zijn. Waar kun je leuke kerstpakketten kopen? 

Wat geven goede en minder goede kerstpakketten aan?

Wat geeft het eigenlijk aan als je een kerstpakket krijgt van je werkgever en in het kerstpakket zit niet veel dat waarde heeft? Werknemers kunnen al snel denken dat de werkgever niks om zijn personeel geeft, of in ieder geval geen geld over heeft voor de medewerkers. Dit kan zorgen voor een slechtere band tussen beide partijen. Het kan dan soms voelen alsof het werk dat wordt gedaan niet wordt gewaardeerd. Daarom geeft een goed kerstpakket aan dat werknemers gewaardeerd worden en belangrijk zijn voor het bedrijf. Stel je maar eens voor dat je een heel jaar lang hard werkt, vaak ook overwerkt en naast je karige bonus een klein kerstpakket ontvangt met een aantal boodschappen. Want dat doen werkgevers, een kerstpakket geven met de goedkoopste pasta, een chocoladereep die afkomstig is van een van hun clienten, en ga zo maar door. Het is soms veel leuker om een kerstuitje te organiseren met het personeel dan om een van de goedkope kerstpakketten te ontvangen.

Waar koop je dan goede kerstpakketten? 

De website die in het begin van genoemd was is een van de plekken waar leuke kerstpakketten te koop zijn. Via kerstpakketonline.nl. Het assortiment voor 2019 is nu al beschikbaar. Wat voor kerstpakketten bieden zij zoal aan?
  • Kerstpakket van Merci in Silver (weer eens wat anders)
  • Kerstpakket Filmpie, luxe snacks voor bij de film
  • Een choco bottle (in plaats van een gewone fles wijn)
Daarnaast staan er nog een heleboel andere kerstpakketten op de website. Keuze genoeg dus! Helaas zit hier ook een keerzijde aan, want hoe weet je zeker of de kerstpakketten die je online hebt besteld ook daadwerkelijk goed zijn? Om overtuigd te raken van de betrouwbaarheid van deze aanbieder volgt een review over de werkgever van Staal B.V. Hij heeft namelijk vorig jaar voor 100 werknemers een kerstpakket uitgezocht. Hij vond dit ook een hele opgave, aangezien zijn kerstpakket een aantal jaren geleden niet in goede aarde viel. De ervaring van deze werkgever is ook een van de redenen waarom dit artikel geschreven is. Het kan zoveel beter, een kerstpakket uitzoeken. De werkgever van Staal B.V. Heet Bram. De reden waarom de werknemers kritiek op het kerstpakket van Bram hadden was omdat er alleen maar een zakje drop, een pak macaroni en een chocoladereep in zat. Daarnaast een Bol.com cadeaubon, voor 7,50. Hoewel Bram niet veel meer kwijt was dit jaar was het kerstpakket nu wel goed. Hij had namelijk gekozen voor het kerstpakket van Merci in Silver en daarnaast nog een leuk tijdschrift gegeven. Dit werkte!