Geschikte kaart houder kopen?

Bent u op zoek naar een relatiegeschenk of promotiemateriaal dat ook nog is handig is? Dan is een handige kaart houder voor waarschijnlijk wat u zoekt. Bij De Reklameshop kunt u voor een zeer laag tarief houders kopen en ook nog eens laten bedrukken. Lees meer op: dereklameshop.nl

De geschikte kaart houder vinden

De Reklameshop biedt naast het bedrukken van kaart houders meerdere soorten kaart houders aan:

  • RFID Kaart houder
  • Bankpashouder
  • Anti Skimming
  • Soft anti skimming
  • Skipas houder met trekkoord
  • Lech rollerclip
  • Kaart houder smartphone
  • Kuntstof houder met RFID bescherming
  • Naamkaart houder / badgehouder
  • Kartonnen memoboekje / visitekaarthouder

Het assortiment van De Reklameshop is zoals u kunt zien erg groot. Transparante kaart houders kunnen daarnaast voor meerdere dingen handig zijn. Bij voorbeeld zodat een parkeerkaartje op zijn plek blijft liggen en niet van het dashboard af valt. Zo’n houder kan dus erg handig zijn, ondanks dat het vrij eenvoudig is. Uw klanten en/of zakelijk relaties zullen zo’n praktisch geschenk dus zeker waarderen. Elke kaart houder kan bij De Reklameshop voor u bedrukt worden met het door u gewenste logo, of eventueel zelfs een tekst. Hierdoor zullen de mensen die de houder in gebruik nemen iedere keer weer aan uw bedrijf herinnerd worden. Op deze manier is het voor u ook nog een nuttige investering. Kaart houders kunnen in 1, 2, 3 of 4 kleuren bedrukt worden. De Reklameshop verkoopt kaart houders al voor 23 eurocent per stuk. Het zijn dus ontzettend goedkope relatiegeschenken en/of promotieartikelen. Daarnaast vindt u in de webshop van De Reklameshop nog tal van andere relatiegeschenken. Alles is erg scherp geprijsd, en ook alles heeft de mogelijkheid om bedrukt te worden. Ze verkopen ontzettend veel, van mokken tot badjassen en van sleutelhangers tot USB-sticks. Alles wat leuk is om als een geschenk aan iemand te geven of de mogelijkheid heeft om als promotiemateriaal in te zetten, zult u in hun webshop vinden. De Reklameshop streeft er altijd naar om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren, of het nou bedrukt of onbedrukt is. Wilt u bedrukte kaart houders kopen? Dan zult u eerst een proefdruk te zien krijgen. Wanneer deze aan uw wensen voldoet wordt de volledige bestelling zo snel mogelijk in orde gemaakt. Voldoet het product nog niet direct aan uw wensen, dan zorgen ze voor aanpassingen waardoor het wel zal voldoen aan uw wensen. 

De Reklameshop

De Reklameshop is onderdeel van CN Trading. CN Trading is een totaalleverancier van relatiegeschenken, promotie artikelen, drukwerk, kleding, huisstijlen, beletteringen en custom made artikelen. U kunt hier dus voor veel meer terecht dan alleen een kaart houder. De Reklameshop is niet de enige webshop van CN Trading, zo verkopen ze bij voorbeeld ook kerst geschenken. De Reklameshop is dus een onderdeel van een veel groter geheel. Het verkopen van relatiegeschenken en promotie artikelen staat bij CN Trading centraal. Grotendeels alles wat u besteld bij CN Trading kan bedrukt worden. Alle bestellingen en vragen worden door het verkoopteam zo goed en snel mogelijk verwerkt. Zoekt u dus een kaart houder of een andere relatie- of promotiegeschenk? Kijk dan direct op de site van De Reklameshop of neem een kijkje bij 1 van de andere webshops van CN Trading.