Uw oude auto verkopen en daar cash voor ontvangen?

Wanneer u van de garage te horen heeft gekregen dat uw auto niet meer door de keuring zal komen, is dat natuurlijk nooit fijn om te horen. Het betekent namelijk dat u op zoek zult moeten gaan naar een andere wagen en dat gaat u zeker geld kosten. Vandaar dat wij u graag willen vertellen dat u via ons bedrijf aan geld kunt komen voor een nieuwe wagen. Hoe? Dat leggen wij u in deze korte tekst graag even uit. Wanneer u namelijk naar onze site komt kijken, zult u zien dat u via ons uw oude auto verkopen kunt. Hierdoor kunt u snel geld ontvangen en wij willen u dan ook graag uitnodigen om snel een keer naar Inkoopschadeauto.nl te komen kijken. Wij zeggen bijna nooit ‘nee’ wanneer mensen bij ons hun oude auto verkopen willen. Wij kunnen namelijk altijd nog wel iets met uw wagen. Wij kunnen zien of er nog onderdelen in de wagen zitten die hergebruikt kunnen worden. Het kan soms namelijk gebeuren dat er mensen bij ons aankloppen die op zoek zijn naar goede tweedehands onderdelen. Uw wagen mag dan in zijn geheel wel afgekeurd zijn, maar dit wil nog niet zeggen dat werkelijk ieder onderdeel van uw wagen ook onbruikbaar is. Wij willen u daarom graag vragen om snel een keer naar onze site te komen kijken. U zult zien dat u bij ons heel eenvoudig uw oude auto verkopen kunt. Wij hopen dan ook dat u snel een keer naar Inkoopschadeauto.nl wilt komen kijken. Ons bedrijf staat erom bekend dat wij heel mooie prijzen geven voor de mensen die aan ons hun oude auto verkopen willen. Wij snappen namelijk heel goed dat u op het punt staat om een grote uitgave te doen wanneer u een nieuwe wagen moet kopen, vandaar dat wij u graag tegemoet komen. Kijk voor meer informatie even op onze site Inkoopschadeauto.nl.

Bij ons kunt u uw oude auto verkopen en dan krijgt u meteen een vrijwaringsbewijs

Wanneer u uw oude auto verkopen komt bij ons, dan kunnen wij u meteen een vrijwaringsbewijs meegeven. Dit is heel belangrijk om te bewaren omdat u hiermee kunt aantonen dat u bij ons kwam voor het oude auto verkopen en dat u dus sindsdien niet langer meer de eigenaar bent van deze wagen. Dit is voor de verzekering het bewijs dat u niet langer meer hoeft te betalen. Wij zijn namelijk de nieuwe eigenaar van de wagen geworden en vanaf het moment dat u bij ons komt om uw oude auto verkopen te komen, hoeft u niet langer meer uw vaste lasten voor de wagen te betalen. Kijk daarom snel op onze site Inkoopschadeauto.nl om te zien wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Ook wanneer uw wagen volkomen in de prak ligt, kunt u nog bij ons aankloppen. Wij kopen namelijk ook wagens in die alleen nog maar iets waard zijn in termen van de ijzerprijs. Kom daarom snel het formulier op onze site invullen. Het adres van onze site is Inkoopschadeauto.nl.

U kunt cash geld ontvangen wanneer u dat graag wilt

Wanneer u uw geld snel wilt ontvangen, kunt u er bij de overdracht voor kiezen om uw geld cash te ontvangen. Kortom:

  • ga even naar Inkoopschadeauto.nl
  • vul hier even het formulier in
  • wij zullen zo snel mogelijk een afspraak met u inplannen voor de overdracht

wij hopen u snel een keer te mogen spreken. Wij kunnen u al op heel korte termijn van dienst zijn. Vul daarom snel even het formulier in op onze site Inkoopschadeauto.nl.