Vakantie Indonesië met gezin

Stel je eigen vakantie Indonesië met gezin samen met de ervaring van Dari-Java. De oprichters van dit reisbureau hebben al veel reizen gemaakt door dit Aziatische land. Zij hebben van hun passie hun werk gemaakt en Dari-Java opgericht. Een reisbureau die ervoor zorgt dat geïnteresseerden in Indonesië de mogelijkheid krijgen op eigen tempo door het land rond te reizen. Je kan Indonesië namelijk onmogelijk bezoeken zonder meerdere gebieden, steden en bezienswaardigheden gezien te hebben. Vaak boek je dan via een reisorganisatie een volgeboekte excursie. Hier zit je vast aan het schema en heb je vaak maar weinig rustmomenten. Hoewel Indonesië een land is waar veel te zien is, biedt het ook alle gelegenheden om uit te rusten. Bij een vakantie Indonesië met gezin geregeld samen met Dari-Java is helemaal rekening gehouden met jullie behoeften. De werkwijze van Dari-Java is zeer persoonlijk en toegankelijk. Er wordt geluisterd naar jullie wensen, zodat het ook een vakantie wordt die helemaal aansluit bij jullie als gezin. Bespreek daarom goed wat jullie verwachtingen zijn bij een vakantie Indonesië met gezin. Laat je informeren door de website dari-java.nl. Hier worden al diverse suggesties gegeven voor een succesvolle vakantie waar alle gezinsleden met plezier en voldoening op terug kunnen kijken.

Een verrijkende vakantie Indonesië met gezin

Dari-Java staat er bij stil dat een vakantie Indonesië met gezin veelzijdig en afwisselend ingevuld moet worden. Helemaal als er twee kinderen of tieners mee gaan. De vakantie moet dan voldoende rustpunten, maar ook voldoende prikkelingen bevatten om de tijd door te komen. Het land zit vol met rijkdom op het gebied van cultuur en natuur. Hier moet ieder gezinslid van kunnen genieten op zijn of haar manier. Via Dari-Java kunt u een vakantie samenstellen waar iedereen zich in kan vinden. Zo geeft de organisatie de volgende opties voor vakantie Indonesië met gezin:

  • Reis Java-Bali overland van 24 dagen
  • Avontuurlijke reis Sumatra-Java-Bali van 28 dagen

De reizen zijn allemaal inclusief een gids die je begeleid gedurende de gehele vakantie Indonesië met gezin. Hoewel de programma’s er redelijk druk en vol uit zien, zal het je niet ontbreken aan ontspanning. Bij Dari-Java willen ze de reizigers ook de mogelijkheid ook het land goed in zich op te nemen. Als gezin kan je meegenomen worden in een clubreis. Deze groepen zullen nooit al te groot zijn. Dit is zowel voor de reizigers als de leider het meest prettig.

Beleef de Aziatische hoogtepunten

Hoewel de reizen zoals beschreven op de website redelijk vast lijken te liggen, is niets minder waar. Het is mogelijk de reis in te delen zoals u zelf wilt. Mocht u een andere plaats ook willen bezoeken dan in de clubreizen staat aangegeven, laat dit dan weten aan Dari-Java. De persoonlijke begeleiding van dit reisbureau geeft deze ruimte. Deze werkwijze zorgt ervoor dat jullie een reis gaan beleven die bij jullie aansluit. Een vakantie Indonesië met gezin is een bijzondere ervaring, helemaal als deze volledig is volgens jullie wensen. Het kan zeker geen kwaad inspiratie op te doen met de mogelijkheden van Dari-Java, waarbij de volgende gebieden en steden aan bod komen:

  • Jakarta
  • Bogor
  • Bandung
  • Wonosobo
  • Yogyakarta
  • Bromo
  • Kuta

Het is een kleine selectie uit de hoogtepunten van een clubrondreis. Dari-Java geeft alle informatie weer op de website dari-java.nl. De tarieven van Dari-Java zijn inclusief de hotelovernachtingen, het vervoer, de chauffeur en enkele binnenlandse vluchten en entreekosten. De vliegtickets voor een vakantie Indonesië met gezin moeten wel nog zelf verzorgd worden en deze kosten moet je er dan nog bij tellen. Kijk gauw op dari-java.nl om de perfecte vakantie Indonesië met gezin samen te stellen voor een onvergetelijke ervaring.