Verbeter uw taalvaardigheid met Business Engels in Rotterdam

U weet ongetwijfeld dat communicatie op zakelijk niveau steeds vaker in het Engels gebeurt. Bedrijven gaan namelijk steeds vaker op zoek naar handel op internationaal niveau, waardoor uw Engels van steeds beter niveau moet zijn. U kunt daarom Business Engels in Rotterdam volgen, waardoor uw Engels in een korte periode verbetert. Met Business Engels in Rotterdam krijgt u verschillende lessen die voor uw branche van belang zijn, maar daarnaast ook algemene kennis zijn om internationaal te kunnen handelen. Business Engels in Rotterdam kunt u eenvoudig volgen via Browns Academy. Ontdek nu snel wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van Business Engels in Rotterdam en hoe u zich kunt aanmelden voor onze cursus.

Presenteer uw bedrijf beter na Business Engels in Rotterdam

Internationaal handelen is voor bedrijven steeds belangrijker. De open grenzen voor verkeer van goederen en personen brengt echter ook communicatie in een vreemde taal met zich mee. Veel mensen kunnen zich wel verstaanbaar maken in het Engels, maar weten op zakelijk niveau geen gedegen conversatie te voeren. Hier komt Business Engels in Rotterdam aan te pas. De cursus Business Engels in Rotterdam is volledig gericht op het internationaal handelen van bedrijven. Zo leert u niet alleen de basis van Business Engels in Rotterdam, maar kunnen wij de cursus ook geheel op uw bedrijf toespitsen. Met dit niveau van Engels kunt u alles uit een gesprek, presentatie of vergadering halen en u daarnaast ook goed verstaanbaar maken. Wij kunnen de volgende dingen voor u betekenen:

  • Uw Engels opfrissen
  • Uw Engels naar een hoger niveau tillen
  • Een niveautest doen als voorbereiding

Tijdens onze cursus Business Engels in Rotterdam kunnen wij u ondersteunen op het gebied van spreek- en luistervaardigheid, grammatica, vocabulaire, uitspraak, culturele verschillen, communicatie vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling. Al onze cursussen zijn individueel of als groep te volgen, waardoor wij u ook met uw eigen branche kunnen helpen om uw Engels naar een hoger niveau te tillen. Zo kunnen wij altijd maatwerk leveren. Afhankelijk van de cursus die u kiest, duurt een cursus een paar dagen tot een paar weken. Aan het einde van de cursus zult u zien dat u uw bedrijf beter op de internationale markt presenteert. Al onze cursussen zijn tevens tegen een laag tarief, waardoor de cursussen zowel voor jong als oud toegankelijk blijven. Daarnaast passen wij het begin van de cursus altijd aan uw niveau van Engels aan, zodat het eenvoudig is om in te stappen.

Wij leveren alleen maar maatwerk

Browns Academy is uw opleidingspraktijk op het gebied van Business Engels in Rotterdam. Wij hebben al meerdere jaren ervaring met lesgeven, waardoor wij precies weten hoe wij u kunnen helpen met uw persoonlijke en taalvaardige ontwikkelingen. Daarnaast willen wij een betaalbaar lesprogramma aanbieden, waarvan de kwaliteit van het hoogste niveau is. Op deze manier kunt u direct toepasbare vaardigheden ontwikkelen tegen een schappelijke prijs. Hierbij leert u alles wat u nodig heeft op het gebied van de taal vanwege een communicatieve aanpak, die geheel op de student gericht is. Aan het eind van het programma ontvangt u een certificaat waarin staat welk programma u heeft gevolgd en op welk niveau u deze behaald hebt. Daarnaast kunnen wij ook evaluatierapporten leveren, zodat u deze altijd kunt tonen als deze nodig is. Wilt u meer informatie of u aanmelden voor een van onze cursussen? Neem dan contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op https://brownsacademy.nl/. Wij helpen u dan graag verder door het beantwoorden van uw vragen en kunnen u adviseren over het type cursus dat het beste bij u past.