Verrekijkers bedrukken: 3 voordelen

Veel bedrijven laten de laatste tijd relatiegeschenken bedrukken. Ze geven gratis pennen, schriften of tasjes weg met daarop het logo van de organisatie, of de bedrijfskleuren. Het is ook mogelijk om verrekijkers te bedrukken. Daar heb je misschien nog helemaal niet aan gedacht, maar het heeft een aantal interessante voordelen. In dit artikel lees je waarom jij de sprong moet wagen:

  • Origineel cadeau trekt de aandacht
  • Vaker gebruikt
  • Goedkoop te produceren en leuk voor iedereen

Hoe vaak krijg je een verrekijker? Precies! Je kent de mogelijkheden van het apparaat, maar bent eigenlijk nooit echt van plan om er zelf een te kopen. Juist daarom is het erg slim verrekijkers te bedrukken: je geeft je klant een product waar ze echt even van opkijken. Wanneer jouw bedrijf probeert naam te maken, is het veel effectiever om op te vallen, dan om mee te gaan in de stroom. Zorg dat je niet het negende bedrijf bent dat een pen weggeeft, maar laat verrekijkers bedrukken. Je bouwt zo direct een eigen reputatie op! Verder wordt een verrekijker op zeer typische momenten gebruikt. Het gaat dan met name om gebeurtenissen waar juist even niet over het werk wordt nagedacht. Denk bijvoorbeeld aan een mooie vakantie in het buitenland, of een weekend vogelspotten op de Veluwe. Laat jij verrekijkers bedrukken, dan gaat jouw bedrijf ‘mee op reis’. Er wordt dan een positieve band opgebouwd. Na het weekend denkt de klant: toch nog even dat bedrijf bellen! Een verrekijker ligt niet in de weg en is niet opdringerig, maar kan op specifieke momenten ontzettend leuk zijn. Als jouw verrekijker meegaat in de koffer, heeft dat alleen maar voordelen voor de lange termijn. Wil jij verrekijkers bedrukken? Surf dan eens naar JM Promotions en bekijk het assortiment. Je hebt de keuze uit opbouwbare verrekijkers, maar ook uit inklapbare varianten of telescopen!

Verrekijkers bedrukken: goedkoop en voor het hele gezin

Als bedrijf heb je slechts een beperkt marketingbudget. Je moet goed afwegen waarin je investeert. Waarom is een verrekijker beter dan bijvoorbeeld een pen, of een nietmachine? Dat heeft alles te maken met de toepassingen en de productiekosten. Als je denkt aan een pen, een nietmachine of een schaar, dan denk je aan kantoorartikelen. Het product wordt geassocieerd met werk en verdwijnt in een la. De kinderen zullen de pen niet gebruiken en jouw bedrijf raakt in de vergetelheid. Geef je een verrekijker, dan gaat het hele gezin daarmee op de loop. Hierdoor blijft jouw logo constant in zicht en bouw je onbewust een klantenkring op. Ook is verrekijkers bedrukken relatief goedkoop. Zeker wanneer je kiest voor de opvouwbare modellen, is de prijs heel schappelijk. Kortom: verrekijkers bedrukken is goedkoop, goed voor de naamsbekendheid en kan meer effect hebben dan het geven van een standaardpresentje. Waar wacht je nog op? Ga snel naar bovenstaande site en neem contact op. Informeer bij de klantenservice naar de specificaties van individuele artikelen. Zij helpen je graag verder!

De juiste slogan

Laat je verrekijkers bedrukken? Denk dan goed na over de slogan die je wilt gebruiken. De tekst moet pakkend zijn, maar je bent wel gebonden aan een maximaal aantal karakters. Ga hier goed voor zitten en weeg verschillende opties tegen elkaar af. Het is natuurlijk ook mogelijk om meerdere varianten te maken. Klanten kunnen ze dan sparen, of met elkaar ruilen! Wil jij verrekijkers bedrukken? Wees er dan snel bij! Hoe langer je wacht, hoe groter de kans dat een ander bedrijf je al voor is geweest. Laat dat niet gebeuren en sla nu je slag!