Visitekaartjes

Vind jij zelf visitekaartjes ontwerpen ook veel leuker en prettiger? Met name bedrijven zorgen ervoor dat hun medewerkers voorzien zijn van een visitekaartje. Maar als je als zelfstandige werkzaam bent, moet je zelf voor je visitekaartje zorgen. Je kan het ontwerpen eventueel uitbesteden, maar met de ontwerptool van Drukwerkdeal.nl is het heel eenvoudig zelf een kaartje samen te stellen. Het enige wat je nodig hebt zijn jouw contactgegevens en eventueel een afbeelding van het logo dat je erop wilt weergeven. Of een foto die op jouw visitekaartje mag staan. In ieder geval een afbeelding die jouw onderneming of jou als persoon representeert. Het is ook mogelijk zelf een logo te maken met behulp van de vormen in de ontwerptool. Zowel op de voor of achterkant kan je de tekst toevoegen en dan is jouw visitekaartje al snel klaar. Visitekaartjes ontwerpen kost niet heel veel tijd. Hoe eenvoudig jouw design misschien wordt, je kan het nog altijd met alle luxe materialen en afwerkingen laten afdrukken. Binnen een paar stappen selecteer je de vorm en het type papier van jouw kaartje. Mocht je een afbeelding op jouw kaartje zetten, dan is de bedrukking nog wel het belangrijkste om aandacht aan te besteden. Met een goed afwerking zorg je ervoor dat de inkt niet op de vingers terecht komt bij het uitdelen.

Je eigen originele visitekaartjes ontwerpen

Het zou namelijk zonde zijn als jouw ontwerp verloren gaat door vervelende inktvegen. Daarom is een luxe afwerking zeker een aanrader. Hier kom je vanzelf als je na de visitekaartjes ontwerpen verder gaat met de verdere eigenschappen van jouw kaartjes. Meteen zie je de verrassende mogelijkheden die Drukwerkdeal.nl biedt. Je kan bijvoorbeeld ook kiezen voor klapkaartjes. Wat je er verder op bedrukt kan verschillen. Je hebt bijvoorbeeld meer ruimte over om een adres op achter te laten of ruimte om iets op te schrijven. Dit ontwerp zorgt ervoor dat je nog iets uniek kan toevoegen, waardoor jouw visitekaartje meer gaat opvallen. Een andere mogelijkheid om je visitekaartjes ontwerpen te onderscheiden is door het type papiermateriaal die je kiest. Zo is de milieuvriendelijke biotop naturel een papiersoort die ook nog eens een luxe crèmekleurige uitstraling heeft. Dit is wel het meest dunne papier. Als je liever je visitekaartjes ontwerpen op dikker papier wilt afdrukken dan is de houtvrije soort geschikter, waarvan het gewicht vaak varieert van 300 tot 400 g/m2, afhankelijk van het type mat, glans of natuurkarton. Voor een nog opvallender visitekaartje kan je het ontwerp ook afdrukken op transparant of wit PVC-materiaal. Hiermee lijkt jouw kaartje meer op een bankpasje, maar deze is met het gewicht van 1000 g/m2 wel lekker stevig.

Maak je eigen creativiteit zichtbaar

Is het budget voor jou toch een probleem? Laat dit je niet weerhouden visitekaartjes ontwerpen. Als je uitgaat van de meest standaard kenmerken, dan heb je voor een aantrekkelijk bedrag een aantal kaartjes in huis. Zeker als je werkt als zzp-er is dit een goede investering. Begin met een eenvoudige uitvoering. Het belangrijkste is dat jouw visitekaartjes ontwerpen wel rond te verspreiden zijn. Wanneer de zaken weer beter gaan en je meer te besteden hebt, kan je altijd nog jouw ontwerp laten afdrukken op beter papier of met een betere afwerking. Na het doorsturen van jouw bestelling hoef je er niet te lang op te wachten. Binnen vijf werkdagen heb je jouw visitekaartjes ontwerpen in huis. Voeg bij de bestelling ook een goede visitekaartjeshouder waarin je ze kan opbergen. Op deze manier houd je ze allemaal in goede staat, zodat je jouw ontwerp representatief en verzorgd kan aanbieden.