Volg de Inca trail door Peru

De beroemde en befaamde Inca trail in Peru is de hoofdweg van deze bekende oude en helaas vergaande indianenstam uit Zuid-Amerika. Ze zijn naast de Maya’s en de Azteken wellicht de meest bekende indianenstam uit het midden en zuiden van dit grote continent. Zo komen ze zelfs in een beroemd stripverhaal van Kuifje voor. Vanaf Kilometer 88 kunt ook u de Inca trail in Peru volgen als u bijvoorbeeld een mooie rondreis hebt geboekt door dit spectaculaire land. U vindt ons op toperu.nl en daar zult u bouwsteen “Inca trail in Peru” snel kunnen vinden. Het is slechts één van de diverse bouwstenen waarmee u een rondreis door dit land kunt samenstellen en door ons laten organiseren klinkt u dat als muziek in de oren en wilt u dolgraag deze Inca trail in Peru opnemen? Kijk dan ook even tussen de 6 standaardrondreizen die u vrijwel direct kunt aanvragen want ook tussen deze rondreizen zult u de Inca trail in Peru kunnen vinden. Deze trektocht te voet vindt plaats door het machtige Andesgebergte, een van de meest indrukwekkende hooggebergtes te wereld. Daar zult u vier dagen over deze Inca trail in Peru hiken richting de Machu Picchu, het bolwerk van de Inca’s. Deze tempel en de oude stad daaromheen zal eeuwig op uw netvlies gebrand blijven. Sterker nog, we vermoeden dat u volgend jaar misschien wel weer terug komt want in Peru is zoveel meer te beleven dan enkel deze oude cultuur bezoeken!

Boek hier de reis naar de Inca trail in Peru

Durft u de Inca trail in Peru te maken? Houdt er dan wel rekening mee dat u over goed schoeisel moet bezitten en daarnaast over een uitstekende conditie dient te bezitten. Ten eerste loopt u vier dagen in de warmte en ten tweede zult u last krijgen van kortademigheid. Zo moet u een pas over op een hoogte van maar liefst 4.200 meter. Dat gaat u niet in de koude kleren zitten dus enige training vooraf of enige ervaring met wandelen door hooggebergtes is aanbevolen. Vanaf dag drie wordt het lopen over deze Inca trail in Peru een stuk eenvoudiger omdat dan vooral dalen op het programma staat. De vierde en tevens laatste dag behelst een korte wandeling van enkele uren naar Machu Picchu waar u de rest van de dag de tijd hebt om het terrein te bekijken en in u op te nemen. In totaal kunnen er maximaal 500 personen tegelijkertijd in groepen de Inca trail in Peru volgen dus u begrijpt natuurlijk wel dat het absolute noodzaak is om te reserveren. Neem daarom deze Inca trail in Peru als een bouwsteen op en combineer het bijvoorbeeld met een bezoek aan een nabijgelegen natuurpark of een bezoek aan het legendarische Titicacameer. Het zal hoe dan ook een onvergetelijke reis worden, zeker als u ons team uitdaagt om de reis voor u in zijn geheel te organiseren. Zo kunnen we u doorgaans ook alvast adviseren over de prijzen van een vliegticket.

  • Geef uw naam aan ons door,
  • Net als uw geboortedatum,
  • En natuurlijk uw geslacht en u ontvangt deze middag nog een prijsopgave in uw inbox.

Dit gaat een reis worden die u eeuwig bij zal blijven

Wat u dan ook wilt gaan doen in Peru, het kan geen kwaad om er een goede begeleiding bij te zoeken. Zeker als u onbekend bent in dit land of continent. Wacht dus geen seconde langer maar klim in de pen en laat ons weten wat u zoekt in een rondreis. We nodigen u graag uit bij ons op kantoor in Utrecht.