Waar kun je een alternatieve kerstboom kopen?

Ben jij de gewone dennenbomen en kunstkerstbomen een beetje zat? Kies dan voor een alternatieve kerstboom kopen! Zo kun je jouw huis toch mooi decoreren voor de kerstdagen, maar heb je wel eens iets dat helemaal anders is dan anders. De vraag is dan natuurlijk wel: waar kun je nu een alternatieve kerstboom kopen? Er zijn niet veel winkels die dit aanbieden, de meesten richten zich toch echt op echte dennenbomen of op kunstkerstbomen. Als je op zoek bent naar een mooi alternatief, dan moet je eens een kijkje nemen bij houtenkerstboom.com. De kans is groot dat je hier zult slagen!

Waar kun je een alternatieve kerstboom kopen?

Redenen voor alternatieve kerstboom kopen

Als liefhebber van dennenbomen kun jij je afvragen waarom mensen überhaupt op zoek zouden gaan naar een alternatief. Daar zijn verschillende redenen voor te geven:

  • ze hebben geen zin in naalden die afvallen
  • ze hebben huisdieren die ieder jaar in de boom proberen te klimmen
  • ze willen gewoon eens iets anders dan anders, iets origineels

Er zijn dus verschillende redenen voor een alternatieve kerstboom kopen en vaak zal het een combinatie van deze redenen zijn. Een ander punt dat  mee kan spelen is het feit dat dennenbomen voor huisdieren giftig kunnen zijn. Of dat je geen zin hebt om na de kerstdagen een halfdode boom te moeten afvoeren. Redenen genoeg dus! Wat kies je dan als je een alternatieve kerstboom kopen wilt? Voor sommigen zal een kunstkerstboom een goede optie zijn, maar dat neemt natuurlijk niet alle hiervoor genoemde punten weg. Ook van een kunstboom kunnen de naalden afvallen en ook die kunnen door dieren gesloopt worden. Een goed alternatief zijn de houten bomen van houtenkerstboom.com, dan heb je van alle hiervoor genoemde punten geen last meer. Zelfs niet van katten die in de boom klimmen, want je kunt hier ook een alternatieve kerstboom kopen die je aan plafond op kunt hangen!

Twee modellen

Je vindt bij houtenkerstboom.com twee verschillende modellen waar je uit kunt kiezen als jij een alternatieve kerstboom kopen wilt. Het eerste model is de Yelka. Deze bestaat uit latjes die van boven naar beneden steeds langer worden. Hierdoor krijg je het typische dennenboommodel. Het leuke van de Yelka is dat de latjes gedraaid kunnen worden. Je kunt de boom hierdoor steeds veranderen. Je kunt ze bijvoorbeeld willekeurig door elkaar zetten, alsof het takken zijn. Of je draait ze in een spiraal. Een andere optie is dat je ze allemaal onder elkaar zet, zo wordt de boom heel plat en neemt hij weinig ruimte in. Daarnaast kun je bij houtenkerstboom.com de Spira kiezen als jij een alternatieve kerstboom kopen wilt. De Spira is een dunne en elegante spiraal van hout. Deze kan geplaatst worden op een staander, maar kan ook opgehangen worden aan het plafond. Ideaal als je weinig ruimte in huis hebt of als je huisdieren problemen veroorzaken! Zowel de Yelka als de Spira zijn in kleinere en grotere uitvoeringen verkrijgbaar, daardoor is er voor iedere situatie een geschikt exemplaar te vinden. Je kunt ze bovendien gewoon verlichten en versieren als altijd! Wil je een alternatieve kerstboom kopen, dan is dit dus zeker een goede keus!