De Solar buitenlamp werkt op zonne-energie

Wilt u uw achtertuin voorzien van gezellige verlichting? Maar hebt u geen zin om stroomkabels vanuit uw huis, garage of schuurtje door uw tuin te trekken? Dat kunnen we ons erg goed voorstellen. U hebt ook geen zin in gedoe met een hoge energierekening ook al bent u al tijden geleden overgestapt op groene stroom. Laat die keuze u leiden en laat u inspireren door solarlampkoning.nl want u kunt er een Solar buitenlamp bestellen die vast en zeker aan al uw vereisten voldoet. Een Solar buitenlamp is een lamp die u direct in de grond kunt steken, aan de muur kunt bevestigen en zelfs in een boom kunt hangen als u dat wenst. Vervolgens zal de Solar buitenlamp aangaan wanneer u dat wenst want dat kunt u met de timer instellen. Gedurende de dag zal het zonlicht dat op het paneeltje valt opgespaard worden en natuurlijk omgezet worden in een bruikbare vorm van voeding voor de Solar buitenlamp. Als het donker wordt in de tuin dan gaat de Solar buitenlamp vanzelf aan waarna het in de nacht, als u op bed ligt, weer uit zal gaan. Mits u dat wenst natuurlijk! U kunt het ook aan laten om potentiële inbrekers te weren. Dat maakt het gebruik van een dergelijke lamp al snel multifunctioneel en hopelijk erg aantrekkelijk. We bieden u een keur aan binnen- en buitenlampen die u eens digitaal moet bekijken. Vervolgens kunt u ze naar hartenlust bestellen.

Dankzij de Solar buitenlamp bespaart u op uw energiekosten

Wilt u graag weten hoe de Solar buitenlamp precies werkt? Voor de geïnteresseerden onder ons vindt u een tekst op onze site. Mocht u direct een Solar buitenlamp willen kopen dan kan dat dus. En wel door:

  • Een keuze te maken,
  • Uw gegevens in te vullen zoals uw naam, adres, telefoonnummer en mailadres,
  • En door te betalen via PayPal, iDEAL of creditcard.

Reken er maar op dat we snel tot levering over zullen gaan. Doorgaans leveren we binnen een werkdag. Dus als u vandaag bestelt dan kunt u de Solar buitenlamp morgen al in de achtertuin of voortuin planten. Hopelijk bent u er erg tevreden over en overweegt u nu ook om te investeren in verlichting dat werkt op zonne-energie. Zeg maar gedag tegen ingewikkelde bekabeling in de tuin. En zeg gedag tegen de onnodige uitstoot van CO2. De lampen schakelen aldus vanzelf uit als de batterij leeg is of omdat de dageraad aanbreekt. Ook kunt u er natuurlijk een timer op plaatsen, bijvoorbeeld als er gasten langskomen voor een gezellige barbecue in de zomer. En vergeet niet om naast de Solar buitenlamp ook eens naar de vele andere lampen te kijken. Zo bieden we u een keur aan wandlampen, staande lampen, led spots, schijnwerpers en decoratieve lampen aan. En al deze lampen werken dus op basis van de zon als energiebron. Duurzamer kan haast niet dus maak die investering en overweeg zelfs eens om een dergelijke lamp als geschenk aan familie of vrienden te geven!

U vindt hier vele energiezuinige lampen voor uw interieur

Mocht u nog wat meer informatie willen hebben over de werking van deze lampen of om interieuradvies verlegen zitten dan kunt u ons natuurlijk een bericht sturen. Vul bijvoorbeeld het contactformulier even in of stuur ons een e-mail. Uiteraard staat de klantenservice ook telefonisch voor u klaar. Misschien dat een dergelijke lamp iets duurder is dan een elektrische lamp. Maar een elektrische lamp brengt een hogere energierekening met zich mee. Op de langer termijn hebt u deze investering dus al erg snel terugverdiend.