Een LED strip profiel geeft sfeer aan uw woning

Een LED strip profiel is een mooie manier om uw huis te voorzien van licht. Het is niet alleen stijlvol, maar geeft ook genoeg licht om een mooie sfeer te creëren. Een LED strip profiel is er in verschillende soorten en maten, waardoor er voor iedereen een goede LED strip profiel beschikbaar is om het huis mee op te fleuren. Wij bij LedprofielKoning hebben een groot assortiment waar u altijd uw LED strip profiel kunt vinden tegen de laagste prijs. Daarbij leggen wij u altijd graag uit waarom het een goede keuze is en welke voordelen het voor u oplevert.

Een LED strip profiel in verschillende maten voor ieder huis

Bij LedprofielKoning bestaat het grootste gedeelte van het assortiment uit Easy Install LED strip profielen. Deze zijn eenvoudig te installeren en verkrijgbaar met afdekkappen in lengtes tot wel 4 meter. Bij deze speciaal ontwikkelde LED strip profiel systeem wordt de diffuse afdekkap geleverd in lengtes variërend van 1 tot 4 meter. De aluminium profielen worden geleverd in handzame lengtes van 1 meter, zodat u zelf kunt kijken hoe u de profielen ophangt. Een ander bijkomend voordeel is dat het beste van twee werelden gecombineerd is in een systeem: een lange afdekkap zonder naad en praktische 1 meter profielen voor een eenvoudige en snelle montage. Daarnaast zijn er ook hoekprofielen beschikbaar. De populariteit van deze LED strip profielen is te verklaren: het biedt een nieuwe dimensie, doordat het licht verspreid kan worden onder een hoek van 45 graden. Dit is ideaal voor in kasten of boven het werkblad van uw keuken. Al onze LED strip profielen hebben veel voordelen:

  • Een profiel zorgt voor een egale spreiding van het licht. Afhankelijk van de hoogte van de strip en het aantal LEDs per meter wordt de verlichting als een egale streep weergegeven.
  • De profielen zijn van aluminium gemaakt. Dit materiaal geleidt warmte beter, waardoor de strip beter afkoelt en langer mee zal gaan.
  • Naast een mooiere lichtspreiding zorgt een profiel in veel gevallen ook voor een makkelijkere montage. Doordat deze gekit of geschroefd worden, kunnen ze zelfs op de meest poreuze ondergronden of hout bevestigd worden.

Onze profielen komen zowel in opbouw-, inbouw- en hoekprofielen. Op https://www.ledprofielkoning.nl vindt u een overzicht van de meest populaire LED strip profielen van onze klanten. Hier kunt u ook een uitgebreide omschrijving van specificaties vinden van onze producten.

Uitstekende service voor de beste prijs

LedprofielKoning is uw specialist in LED strips. Wij zijn onderdeel van LedKoning en bieden u alle mogelijke ledprofielen aan op onze website. Denk daarbij aan de bovengenoemde varianten. Deze bieden wij altijd aan in vier verschillende lengtes. Bij ons kunt u ook altijd alle benodigde accessoires mee bestellen. Doordat wij al vele jaren ervaring hebben met het inkopen en importeren van ledverlichting, zijn wij goed op de hoogte van de prijzen op de markt. Daarom kunnen wij altijd de scherpste prijs bieden in verhouding tot de kwaliteit. Dit maakt ons niet alleen de goedkoopste, maar ook de beste leverancier. Wij geven daarbij altijd twee jaar garantie op onze producten, omdat wij ervan overtuigd zijn dat onze profielen van goede kwaliteit zijn. Daarnaast bieden wij een uitstekende service, zowel voor als na de aankoop. Wij staan altijd voor u klaar om vragen te beantwoorden en u te voorzien van advies. Wij lossen graag uw problemen op. Neem daarom snel contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op onze website of vul ons contactformulier in. Onze medewerkers komen dan zo spoedig mogelijk bij u terug.