Letselschade advocaat nodig? 

Heb je een letselschade advocaat nodig? Je hoopt natuurlijk dat je er niet mee te maken krijgt, maar soms gebeurt het dat je een letselschade advocaat moet inschakelen. In dat geval is het erg belangrijk dat je de juiste letselschade advocaat inschakelt. Deze moet betrouwbaar en professioneel zijn. Helaas heb ik dus laatst ook een letselschade advocaat in moeten schakelen. Gelukkig kon ik hiervoor terecht bij TOP Letselschade. 

Een letselschade advocaat van TOP letselschade 

Ik heb dus helaas laatst een letselschade advocaat moeten inschakelen. Ik ben een tijdje geleden helaas betrokken geraakt bij een verkeersongeval waarbij ik letselschade heb opgelopen. Ik zat op mijn scooter en reed over de weg. Er was namelijk geen fietspad aanwezig, waardoor ik wel op de weg moest rijden. Fietsers fietsen in die straat ook gewoon over de weg, daar er dus geen fietspad is aangelegd. Terwijl ik op mijn scooter aan het rijden was, werd ik ineens van de weg gereden. Een automobilist raakte mij van achteren, waardoor ik met mijn scooter lelijk ten val kwam. De automobilist was zo vriendelijk om te stoppen en uit te stappen, maar niet om te vragen hoe het met mij ging. In plaats van dat de automobilist zich om mij bekommerde, riep hij dat ik dan maar niet op de weg had moeten rijden. Ik kon niet geloven wat ik hoorde. Een automobilist rijdt zomaar een scooter van de weg af, doordat hij niet oplet en geeft vervolgens de scooter de schuld omdat hij op de weg rijdt terwijl er overduidelijk geen fietspad aanwezig is. Gelukkig reden er op dat moment nog een aantal andere auto’s op de weg en een aantal zijn wel gestopt. Een vriendelijke mevrouw belde voor mij een ambulance en de politie. Helaas is de automobilist die mij geraakt had, al doorgereden nog voordat de politie was gearriveerd. De vriendelijke mevrouw die gebeld had en nog twee andere mensen in de auto achter hun, waren bij mij gebleven en boden aan om een getuigenverklaring af te leggen bij de politie. Zij hebben alles natuurlijk zien te gebeuren. In het ziekenhuis ben ik geholpen aan mijn verwondingen, maar ik moet wel nog een lange tijd revalideren. Ik heb dan ook een letselschade advocaat in de arm genomen om de schade te verhalen op die automobilist. Ik heb namelijk veel zorgkosten gemaakt aan de operaties en de revalidatie. Via een kennis ben ik bij TOP letselschade uitgekomen. Zij zijn gespecialiseerd in letselschade en hebben een aantal vakkundige advocaten in dienst. TOP letselschade kan helpen de schade te verhalen in het geval van: 

  • Een verkeersongeval 
  • Een bedrijfsongeval 
  • Letsel door een dier 
  • Letsel door overige oorzaken 

Nu heb ik nog nooit eerder een advocaat in de arm genomen, dus ik wist niet goed wat te verwachten. Via https://www.topletselschade.nl/advocaat-letselschade/ vond ik meer informatie over de dienstverlening van TOP letselschade en hun werkwijze. 

Neem vrijblijvend contact op 

Uiteindelijk heb ik via topletselschade.nl contact opgenomen met TOP letselschade. Ik kreeg via hen een uitstekende letselschade advocaat toegewezen die persoonlijke aandacht voor mij en mijn situatie had. Hij hielp mij ontzettend bij alle stappen van het proces en het was een fijne samenwerking. Uiteindelijk is het mij met de hulp van de advocaat van TOP letselschade gelukt om de schade te verhalen op de automobilist. Gelukkig waren er ten tijde van het ongeval een aantal getuigen aanwezig die fijn mee hebben gewerkt. Ik heb uiteindelijk van de automobilist een volledige schadevergoeding gekregen. Ik ben inmiddels nog aan het revalideren, maar de schadevergoeding heeft in ieder geval al een hoop goed gemaakt.