Onze kokosbriketten zijn een duurzaam alternatief voor houtskool

In vroegere tijden werd er voornamelijk houtskool gebruikt voor de bereiding van voedsel. Het is niet meer dan logisch dat het ook voor de barbecue een aantrekkelijk middel werd. Tegenwoordig is de mens iets meer wantrouwig. Want een verkeerde manier van barbecueën zorgt ervoor dat u teveel schadelijke stoffen waaronder grote happen as binnenkrijgt. Dergelijke kankerverwekkende stoffen wilt u vanzelfsprekend mijden en daarom zoekt u misschien naar een alternatief. Want de barbecue in zijn geheel opzeggen is natuurlijk uitermate zonde. We hebben dan ook goed nieuws want het is niet nodig. Met de kokosbriketten die u via kolenboertje.nl kunt bestellen hebt u een natuurlijk alternatief in handen dat een uiterst lage asverspreiding garandeert. De naam zegt het al: kokosbriketten worden gemaakt van kokosnoten, van de schillen om precies te zijn, en de onze zijn van het merk Tom Cochocha. Het is een afvalproduct dat gelukkig nu ook gebruikt kan worden om er kokosbriketten van te produceren. Deze schillen worden doorgaans uit Thailand, Indonesië en de Filipijnen gehaald en daar verwerkt tot nette kokosbriketten. Wij zijn een groothandel en verkopen in groten getale luxe barbecues aan winkels en aan particulieren. We beschikken over een online webwinkel waar u naast barbecues, houtskool en diverse accessoires ook dozen van tien kilo met kokosbriketten kunt bestellen. Gaat het om bulkbestellingen? Dan is het verstandig om eerst even contact met ons op te nemen. Wellicht kunnen we een regeling treffen waarbij we regelmatig bij u langskomen om uw voorraad bij te vullen. Wij staan open voor al uw vragen omtrent levering en verkoop dus klim in de pen en stuur een e-mail of bel ons tijdens kantooruren gerust even op. Vanuit Wierden garanderen we in ieder geval een landelijke dekking.

De kokosbriketten zorgen voor een gelijkmatige hitteverspreiding

Naast het feit dat er veel minder as verspreid wordt na het aansteken en opbranden van de kokosbriketten zijn er tal van andere voordelen van het gebruik van dit alternatief op houtskool. Belangrijke voordelen zijn:

  • Ze kennen een uitzonderlijk lange brandduur zodat u zo lang u maar wilt kunt barbecueën.
  • Ze zijn compleet geurloos dus u ruikt alleen de overheerlijke stukken vlees, vis en groente die u op de grillplaat bakt,
  • En ten slotte zullen de kokosbriketten voor een uitermate egale verbranding zorgen. U hebt dus geen last van stukken vlees die niet gaar willen worden.

Minder handelingen zijn er voor nodig om het vlees te garen want u kunt het rustig een tijdje laten garen. Daar hoort natuurlijk ook een goede barbecue bij. Een barbecue die u het gehele jaar door kunt laten staan, beschikt over een handige deksel, as opvangt en eenvoudig te reinigen is. Een andere belangrijke voorwaarde is wellicht dat u er de temperatuur van wilt regelen tijdens het bakken. Want biefstukjes wilt u wellicht kort en op hoge temperatuur garen terwijl dat voor een sjasliek een geheel ander verhaal is. Kies daarom naast onze kokosbriketten voor een barbecue van een gerenommeerd merk zoals Primo en Dancook.

Wij worden graag uw leverancier dus neem eens contact met ons op

Of u nu in bulk kokosbriketten wilt inkopen of als particulier een grote zak wilt bestellen, in onze webwinkel kan het allemaal. We hoeven u waarschijnlijk niets te vertellen over het maken van een online bestelling. Bij vragen over onze producten of de bestelwijze dan wel de samenwerking die we vanuit zakelijk oogpunt mee u kunnen aangaan is het verstandig om eerst even contact op te nemen. Volg ons ten slotte op Facebook en leer hoe u moet barbecueën via de handige instructievideo’s op ons YouTube-kanaal.

Lees meer…