Presentatiemap drukken

In heel veel verschillende sectoren wordt gebruik gemaakt van presentatiemappen. Bijvoorbeeld in de makelaardij. Ik, als zelfstandig makelaar, lever altijd de informatie over een woning aan de klant in een mooie presentatiemap. Drukken van die presentatiemappen doe ik natuurlijk niet zelf, dat besteed ik uit. Maar omdat ik wel zelf bepaal wat er op die mappen komt te staan kan ik bijvoorbeeld mijn logo en een mooie afbeelding van mijn eigen huis, op die map laten zetten. Daardoor geef ik met die map ook meteen mijn visitekaartje af. Ik krijg altijd positieve reacties van mensen die hun informatie in een mooie presentatiemap krijgen. Het is ook gewoon wel handig als je een huis hebt bezichtigd, om dan thuis nog eens rustig alle gegevens door te nemen over een huis. Ik ben dus maar wat blij dat ik een presentatiemap drukken kan met mijn eigen gegevens erop. Ik doe dat al een tijdje via PrintSelect. Ik kan bij hen online mijn mappen bestellen en heel eenvoudig het ontwerp aanpassen als ik dat wil. Via printselect.nl bestel ik dus elke keer weer een nieuwe presentatiemap. Drukken kan ik helemaal aan hen overlaten, en ik krijg een stapel mooie mapjes thuisgestuurd die ik direct kan gebruiken voor mijn werk. Ik zou willen dat al mijn toeleveranciers zo’n werkwijze hadden. Dit kost mij namelijk weinig tijd en geld.

Presentatiemap drukken en online bestellen

Het voordeel van het bestellen van mappen online, is dat ik dat prima tussen de bedrijven door even kan doen. Bovendien is de website van PrintSelect gebruiksvriendelijk. Het is voor mij gemakkelijk om het juiste ontwerp te kiezen en mijn gegevens te uploaden. Vervolgens is het aan PrintSelect om de presentatiemap te drukken en af te leveren. Omdat ik een drukke baan heb en niet altijd tijd wil maken voor dit soort klussen komt het mij extra goed uit dat ik dit online kan doen. Ik kan iedereen die mappen nodig heeft aanraden deze online te bestellen. Ik kies vrijwel altijd voor een presentatiemap in kleur, maar ik heb op de website gelezen dat er meer opties zijn. Ook qua formaat. Dus een ondernemer die kleine mapjes nodig heeft kan net zo goed terecht bij deze webwinkel. Dat is handig als je uiteenlopende soorten materiaal nodig hebt voor je onderneming.

Andere services

PrintSelect biedt ook andere diensten waar ik wel eens gebruik van maak. Zo doen ze ook aan buitenreclame. Als ik een grote woning of ander soort pand extra in de schijnwerpers wil zetten bestel ik nog wel eens een banner via printselect.nl. Daarnaast bieden ze ook: 

  • Zakelijk drukwerk
  • Promotioneel drukwerk
  • Horeca drukwerk 

Omdat PrintSelect met een uiteenlopend klantenbestand werkt hebben ze veel kennis van reclame maken. Ik heb dan ook een goede sparringspartner aan de medewerkers van PrintSelect. Het is één ding om goed presentatiemappen te drukken of banners te maken, maar als er dan ook nog goed bij geadviseerd wordt ben ik extra tevreden. Een presentatiemap drukken hoeft niet duur te zijn en kan binnen enkele minuten geregeld zijn. Kijk ook eens op de website van PrintSelect voor de mogelijkheden voor uw onderneming. Bijna elke ondernemer wil zijn of haar potentiële klant wat extra informatie meegeven na een eerste kennismaking. Hoe mooi is het dan dat een map jouw gegevens bevat en herkenbaar is? Presentatiemappen zijn handig en kunnen een slimme manier van marketing zijn. Een presentatiemap drukken hoeft u niet eens zelf te doen, dat kunt u uitbesteden. Laat ook een presentatiemap drukken met een afbeelding van uw keuze via PrintSelect.